X

De Uitdaging - Magda Mendes & Izaline Calister

Type Kaarten


Wanneer?


 
Woensdag 22 maart 2017 / 20:30

Kantine Walhalla

Voorverkoop

De Uitdaging

Magda Mendes & Izaline Calister

Meer Theaterconcert

Dit is volgens Thijs de meest wonderlijke combinatie. Twee fantastische en zeer authentieke zangeressen om je vingers bij af te likken. Dat deze artiesten nog niet eerder samen op een podium gestaan hebben is een wonder. Bijzonder aan dit stel is dat ze al jaren fan van elkaar zijn. Thijs is dan ook heel trots om deze werkelijk fantastische zangeressen als eerste samen in zijn programma te mogen ontvangen.
Izaline Calister is een zangeres, componist en schrijfster met een onbeschrijfbare, persoonlijke muziekstijl. Als charismatische podiumvirtuoos kan ze zowel intiem als uitermate expressief ten tonele komen. Geboren op Curaçao weet ze Afro-Antilliaanse music naadloos samen te smelten met Jazz.. Papiaments of Engels, in Nederland of in Amerika. De taal en plek maken voor Izaline niet uit.
Magda Mendes ruilde Lissabon in voor Rotterdam. De Portugese singer-songwriter musiceert nu met mensen uit heel de wereld, die allen ook weer hun eigen traditie meenemen. Door die constante kruisbestuiving besef je soms niet hoe bijzonder en belangrijk je eigen muzikale traditie is…

Thijs Borsten (pianist, componist, producer en theatermaker) studeerde aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en produceerde sindsdien voor nationale en internationale artiesten talloze cd’s. Ook schreef hij muziek in opdracht van o.a. Sonnevanck en het Concertgebouw. Thijs won samen met schrijver Koos Meinderts de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied en op het Cinekid 48 Hours Festival de prijs voor de beste soundtrack. Verder speelde Thijs op festivals als de Parade en het North Sea Jazzfestival.

Bij Walhalla kunt u alleen met pin betalen.

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De Uitdaging

Nathalie Makoma & Levi Silvanie

Woensdag 22 februari 2017 / 20:30 / Kantine Walhalla

Brock & The Brockettes

Herman Brock

Zondag 26 februari 2017 / 15:00 / Kantine Walhalla

Mathilde Santing

Both Sides Now (Matinee)

Vrijdag 3 maart 2017 / 14:00 / Kantine Walhalla

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief