? Theater Walhalla -
X

Laura van Dolron - Sartre Zegt Sorry

Type Kaarten


Wanneer?


 
Zaterdag 14 april 2018 / 20:30

Kantine Walhalla

Voorverkoop

Laura van Dolron

Sartre Zegt Sorry

Meer Cabaret Meer Kleinkunst Meer Toneel

Sommige meisjes vallen op de verkeerde mannen, Laura van Dolron valt op de verkeerde filosofen. Al jaren komt Jean-Paul Sartre Laura opzoeken om haar om de oren te slaan met grote woorden als vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit keer loopt het echter anders. Sartre staat niet op uit zijn graf om Laura streng toe te spreken, maar om zijn excuses aan te bieden. Want hij MOET het een en ander rechtzetten, in deze tijden waarin het individualisme hoogtij viert.

In Sartre Zegt Sorry snijdt Laura op een lichtvoetige manier grote themas aan waarbij ze zichzelf en u niet spaart. Komt u om te denken, dan maakt ze u aan het lachen en komt u om te lachen, zet ze u aan het denken.

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up filosofie. In haar voorstellingen wisselen humor en diepgang elkaar in razend tempo af. Ze doet op het podium wat een comedian doet, maar dan met meer poëzie en minder behoefte aan de lach. De pers noemde haar de vrouwelijke Woody Allen.

De pers over Sartre zegt Sorry:

'Van Dolron heeft iets van een vrouwelijke Woody Allen en ze verdient het om een net zo groot publiek te bereiken als de meester zelf. De jury van het Nederlands Theaterfestival

In Sartre zegt sorry geeft Laura van Dolron een goed getroffen, geestige schets van hoe het met haar generatie is gesteld. - NRC

Snel en raak weet Van Dolron het huidige tijdgewricht te doorgronden. Als van Dolron tot de kern komt van haar zelfhaat, hou je als publiek gewoonweg je adem even in. - De Volkskrant.

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De Theatertroep

Zonder Toestemming

Vrijdag 30 maart 2018 / 20:30 / Kantine Walhalla

Helmert Woudenberg

Mozes

Zaterdag 31 maart 2018 / 21:00 / Theater Walhalla

Over Komen

Gian van Grunsven

Donderdag 5 april 2018 / 21:00 / Theater Walhalla

Orfeo, een Drama van Karton

Steef de Jong

Zaterdag 7 april 2018 / 20:30 / Kantine Walhalla

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief