? Theater Walhalla -
X

Marian Mudder - Sofasessies

Type Kaarten


Wanneer?


 
Zaterdag 3 februari 2018 / 21:00

Theater Walhalla

Voorverkoop

Marian Mudder

Sofasessies

Meer Cabaret Meer Toneel

Een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.

Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, - van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen.

In deze voorstelling fileert zij al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Marian Mudder is actrice (o.a. Baantjer) en schrijfster (o.a. Geluksblind, Volgende keer bij ons, Opium). In het voorjaar van 2017 verscheen Sofasessies, een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland.

Een reactie van een van de eerste lezers van het boek Sofasessies: Marian, ik ben aan het lezen, wat een waanzinnig boek heb je geschreven. Zo ontroerend, herkenbaar je beschrijft het zo ontzettend goed, leuk, koelbloedig eerlijk, grappig, ik moet zó om je lachen! Treffend en in klare mensentaal, ontdaan van werkelijke alle 'spirituele fluffiness.

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Eva Crutzen

Opslaan Als (try out)

Donderdag 30 november 2017 / 20:30 / Kantine Walhalla

Cafe de Kapenees

HAPPY END

Zondag 10 december 2017 / 14:00 / Kantine Walhalla

Eenzame Begeerte

Theatergroep Suburbia

Zaterdag 16 december 2017 / 21:00 / Theater Walhalla

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief