? Theater Walhalla -
X

Neurosen en andere Hobby's (try out) - Hans Dorrestein, Ingmar Heytze, en Vrouwkje Tuinman

Type Kaarten


Wanneer?


 
Zondag 24 september 2017 / 15:00

Kantine Walhalla

Voorverkoop

Neurosen en andere Hobby's (try out)

Hans Dorrestein, Ingmar Heytze, en Vrouwkje Tuinman

Meer Cabaret Meer Kleinkunst

Alledaagse waanzin / therapeutisch / muziek & poëzie

Zit het leven u niet altijd mee? Kunt u wel een mentale opkikker gebruiken? Of een paar verrijkende zelfinzichten? Dan raden wij u een avond met Hans Dorrestijn en vrienden Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze van harte aan! Neurosen en andere hobbys bewijst dat het leven weliswaar geen lolletje is, maar dat het echt nog stukken erger kan. Na afloop gaat u opgefleurd naar huis, ervan overtuigd dat het met u eigenlijk best goed gaat.

Hans, Vrouwkje en Ingmar zijn ervaringsdeskundigen, zowel op neurotisch als artistiek gebied. Samen gaan ze uw leed te lijf onder het motto: je bent pas echt ziek als je niet meer om je eigen ellende kunt lachen.

Neurosen en andere hobbys is een therapeutisch programma vol muziek, liedjes, samenspraak en poëzie. Over de mentale leegte van mindfulness. Over moeders en vaders die nooit aan kinderen hadden moeten beginnen, en omgekeerd. Over liefde en andere onbehaaglijke zaken. Over de vraag of we diep in ons hart wel van onze tics af willen, want wat zijn we zonder?

Het vaste trio zal geregeld worden versterkt door een speciale gast: een schrijver, dichter, cabaretier, zanger of muzikant in vergelijkbare wanhopige omstandigheden.

Hans Dorrestijn heeft geen introductie nodig, of het moest er een in zijn eigen woorden zijn: Zelfs Christus aan het kruis / had het beter dan ik thuis.

Vrouwkje Tuinman schreef vier romans en vijf dichtbundels. Tussendoor lag ze jarenlang wakker en nee, dat kwam niet door stress. Toen de artsen daar eenmaal uit waren, had ze behalve een neuroloog ook een psychiater nodig.

Ingmar Heytze maakte furore als dichter, columnist en presentator. Het kostte hem tien jaar om de wereld ervan te overtuigen dat hij werkelijk een reisfobie had en daarna nog eens tien jaar om uit te leggen dat hij inmiddels is genezen.

Bij Walhalla kunt u alleen met pin betalen.

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Cameretten

Voorronde

Woensdag 20 september 2017 / 20:15 / Theater Walhalla

De Biecht

Donderdag 21 september 2017 / 20:15 / Theater Walhalla

De Tunes

De Jongens van Plezier (reprise)

Vrijdag 22 september 2017 / 14:00 / Kantine Walhalla

Rotavond

Donderdag 28 september 2017 / 21:00 / Theater Walhalla

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief