? Theater Walhalla -
X

Rene van Meurs - Ik Beloof Niks (try out)

Type Kaarten


Wanneer?


 
Vrijdag 20 oktober 2017 / 20:30

Kantine Walhalla

Voorverkoop

Uitverkocht

Rene van Meurs

Ik Beloof Niks (try out)

Misschien kent u René van Meurs van Cameretten, waar hij in 2012 zowel de jury- als de publieksprijs won. Of heeft u hem zien optreden in Comedytrain of op Lowlands. Of heeft u zijn hoofd vast wel eens op tv gezien: bij De Slimste Mens of als één van de comedians in Padoem Patsss. En anders is vanavond dan eindelijk uw kans om René te leren kennen, op het podium van Kantine Walhalla. Grijp hem!

Want de afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij u vanavond heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die u echt moet horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij vanavond ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan u. Je maakt zo n avond tenslotte samen, nietwaar?

In principe was hij van plan om vanavond exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: u bent op tijd in Kantine Walhalla en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

foto: Anne van Zantwijk

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Martijn Koning

Koning te Rijk (try out)

Woensdag 18 oktober 2017 / 20:30 / Kantine Walhalla

Uitverkocht

Kieran Goss

Holland Americana

Woensdag 18 oktober 2017 / 21:00 / Theater Walhalla

Het Nieuwe Lied

Donderdag 19 oktober 2017 / 20:15 / Theater Walhalla

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief