Alex Klaasen (Leesvoorstelling)

Showponies 2 - Revue

Meer Cabaret

De Alex Klaasen Revue – Showponies beleefde ongekend succes. Bejubeld door pers en publiek, genomineerd voor de Poelifinario en uitverkochte zalen door het hele land. In totaal bezochten meer dan 90.000 mensen de voorstelling. Dit nieuw vormgegeven genre raakt nooit uitgeput en vraagt om meer. Daarom brengt Alex Klaasen met Showponies 2 revue opnieuw naar het theater, met nog meer sketches, zang en dans, spektakel, variatie en verrassende elementen. Met dezelfde cast, waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

Alex Klaasen geeft in Theater Walhalla een leesvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand, geen idee hoe het gaat worden, maar wel al met wat liedjes en een paar van zijn fijne Showponies collega’s, Jip Smit, Freek Bartels of Daniel Cornelissen. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!

Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 volgend seizoen op tour gaat.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Jazeker, Lucky Fonz III is die zanger van ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een…

Het nieuwe theaterduo Blackman&Blokland verrast. Door een op het eerste gezicht onschuldig onderwerp als ‘haren’…

Cabaretiers proberen hun nieuwe grappen uit en u kunt aan het eind van de avond…

De kade van de Nieuwe Maas, vlakbij de Kuip, daar begon het allemaal voor de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief