Altstad

De Aap (albumrelease)

Meer Theaterconcert

In het centrum van Eindhoven staat De Parkeerkoning. Hij heet Bartje en woont in bij het Leger des Heils. Bart is een veelgebruiker en past dagelijks op alle autos die op de grote parkeerplaats staan.

Hij is luid aanwezig, vaak tot vier uur ’s nachts. Dan begroet hij uitgelaten alle mensen die terug zijn gekomen van een avondje uit. Vaak vrolijk, soms agressief.

Bart is de buurman van theatermaker Marcel Osterop.

Marcel dacht altijd dat een verslaving ging over het dempen van de spoken in je hoofd, maar Bart legde hem uit dat hij een aap op z’n schouder heeft. Het is de puber die je in jezelf moet zien te bedwingen. De aap die zegt; “Morgen is er weer een dag. Leef nu maar gewoon voluit, want dat verdien je.”

Over het gevecht met die vrolijke aap; daar gaan de nummers van Altstad over. Want iedereen heeft er wel zo eentje op zijn rug zitten.

De Band
Samen met Frank van Kasteren werkte Marcel Osterop de afgelopen zes jaar samen binnen de Orde van de Dag, de succesvolle maandelijkse theaterserie van het Nieuw Utrechts Toneel. Ze schreven samen iedere maand een Nederlandstalige rocknummer naar aanleiding van de actualiteit.

Nu presenteren ze trots hun eerste cd “De Aap”. Dan ook maar meteen een muziekprogramma er omheen geschreven, dat ze samen met gastmuzikant Lisa Lucaszyzck en de voltallige band Altstad, live aan u laten horen.

Altstad was ook op de radio!
vanaf 06:22
Frank van Kasteren was in de uitzending van Simone’s Songlines op NPO2

 

Marcel Osterop
Frank van Kasteren
Lisa Lukaszczyk
Wilko Sterke
Joost Wesseling
Ralf Pouw

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Cut the Wire. Zo heet zijn vierde plaat. En weer maakt hij zich los van…

Country / soul uit Portland, Oregon. The Delines bestaat, naast frontvrouw Amy Boone, uit onder…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

"In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief