Best of Fringe

Meer Cabaret Meer Kleinkunst Meer Theaterconcert

Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk spannende en ontroerende voorstellingen van veelbelovend jong talent. Dus, kom fringen en zie twee voorstellingen voor de prijs van één.

JEZEBEL – Cherish Menzo
JEZEBEL is een dansvoorstelling geïnspireerd op de Video Vixen: een vrouwelijk model dat vooral eind jaren ’90 en begin 2000 verscheen in hip-hop georiënteerde videoclips. JEZEBEL weigert gedefinieerd te worden door anderen en neemt ons mee op haar reis waarin ze navigeert door het landschap van de hip-hop cultuur. Ze zoekt naar manieren om haar imago als Video Vixen op te eisen, te deconstrueren en te herdefiniëren.

Great People – Emma Buysse en Luna Joosten
We zien een eindeloze diepte. We zien het water aan onze lippen. Het kippenvel op onze benen. Badpak vergeten. We schreeuwen. We nuanceren. We wachten op het juiste moment. We really don’t care. Do we? Op de Toneelacademie Maastricht delen Emma en Luna hun nuchtere blik en voorliefde voor absurdisme.

Volgende week zondag – Rustâg
Een gitaarmessias, een eenhoorn en een punklegende bakken pannenkoeken in het theater. Volgende week zondag is een speelse verzameling muziek en poëzie, kleinkunst zonder bewijsdrang, maar wel met bier in de brouwerij. Een veganistische liefdesverklaring van ijdele underground jeugd aan de toekomst.

Wanneer?


zaterdag 14 maart 2020 / 20:00

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Thijs Borsten was nogal een ‘uitdagend’ type. Acht seizoenen lang vroeg hij collega-muzikanten om uit…

Cabaretier Patrick Nederkoorn kan heerlijke verhalen vertellen en heeft voor zijn derde voorstelling weer een…

Gewapend met Rousseau in de ene hand en Het Einde van de Grote Verhalen in…

Dat is even wennen: Paul Haenen staat op het podium als zichzelf. De stem van…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief