Bring Back The Happening

Meer Toneel

# Locatievoorstelling

Ruim anderhalf jaar legde de mondiale pandemie de samenleving stil. In afwachting van de afschaffing van de laatste corona maatregelen kijken we nu smachtend de toekomst in. Maar echt goed weten hoe we ons moeten verhouden tot die toekomstige tijd doen we niet. Hoe stappen we in het nieuwe normaal? Wat is er nodig om deze huidige fase achter ons te laten als maatschappij? Hoe geven we erkenning aan dat de wereld niet meer hetzelfde is? Hebben we geen vorm nodig voor het verlies van geliefden, relaties, huizen, banen, dromen, vrienden, familieleden en lichamelijk contact?

Nineties zoomt in op deze overgangsfase en creëert een collectief ritueel om een bewuste stap de nieuwe tijd in te zetten. Nineties maakt met de locatie voorstelling Bring Back the Happening een voorstel om de veranderingen zichtbaar te maken en gezamenlijk in beweging te komen.

Locatie: nnb
Maximaal 50 zitplaatsen


Concept: Nineties en Marius Mensink. Spel: Marius Mensink, Nastaran Razawi Khorasani. Regie: Anne Maike Mertens. Scenografie: Julian Maiwald. Dramaturgie: Hannah van Wieringen. Kostuum: Esmee Thomassen. Creatief producent: Vevi van der Vliet. Productie: Suzan Slinger. Techniek: Wout Jansen. Grafisch Ontwerp: Tom de Jager. Publiciteit: Esra Merkel. Marketing: Carly Renwarin. Deze voorstelling wordt gemaakt in residentie bij Theater de Nieuwe Vorst te Tilburg. Met dank aan Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds Voor De Kunsten.

Wanneer?


donderdag 10 februari 2022 / 20:30

Diverse Locaties

vrijdag 11 februari 2022 / 20:30

Diverse Locaties

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Deze voorstelling wordt helaas geannuleerd i.v.m. de huidige maatregelen. Bezoekers ontvangen een e-mail.   De…

FORTUYN is een vlijmscherpe komedie over een politieke opstand aan de Maas. We volgen een…

‘Als mijn oma droomt, droomt ze over de toekomst. Wanneer ik droom, droom ik over…

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief