Catherine MacLellan

Holland Americana

Meer Theaterconcert

Een van Canada’s meest geliefde singersongwriters. Met een prachtstem en een indrukwekkende intense performance doet ze een beetje denken aan Eliza Gilkyson, Emmylou en een beetje Nathalie Merchant. Ze heeft al diverse albums uit en won in 2014 een Juno Award (de Canadese Grammy) voor haar album The Raven’s Sun. Songschrijven zit haar dan ook in het bloed want haar vader Gen MacLellan was een generatie eerder de bekendste Canadese songschrijver en scoorde reusachtige hits met zijn songs Snowbird opgenomen door o.a Anne Murray en “Put Your Hand In the Hand”.

Gene stierf al toen Catherine nog heel jong was, maar ze laat op haar nieuwste album “If It’s Alright With You” de songs van haar vader herleven. Catherine tourt in Europa met haar vaste sideman en producer Chris Gauthier op gitaar en ze zal behalve de songs van haar vader uiteraard ook haar eigen prachtsongs spelen: Thats pretty hard to do, when your father is one of the countrys most famous songwriters.

…………………………………………………………………………………………….

Na de voorstelling gezellig natafelen? U kunt in FC Walhalla een hoofd- en nagerecht nuttigen voor maar € 15. Het menu van vandaag vindt u hier. Graag even vooraf kaarten kopen!

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Na het grote succes van Paris-Berlin in 2017/2018 gaat Ellen ten Damme het volgende theaterseizoen…

Cut the Wire. Zo heet zijn vierde plaat. En weer maakt hij zich los van…

Country / soul uit Portland, Oregon. The Delines bestaat, naast frontvrouw Amy Boone, uit onder…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief