Circus Treurdier – BAAAAA een muzikale voorstelling over blaten

Meer Matinee Meer Muziektheater Meer Toneel

Wordt u ook helemaal omvergeluld door uw omgeving? Weet u voortdurend niet wat u moet zeggen? Voelt u zich bedolven onder een berg van scherpe meningen en staat u zelf met een mond vol tanden?

Circus Treurdier is terug in het theater met BAAAAAA, een muzikale voorstelling over blaten. De onuitstaanbaar bescheiden hoofdpersoon Guido van Veen wordt van alle kanten onder de voet gelopen door zijn bijzonder mondige collega’s. Lukt het hem zijn mond open te trekken en voor zichzelf op te komen?

BAAAAAA gaat over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen. Over luidruchtigheid, bescheidenheid en lafheid. Met een goedgebekt koor, een aantal praatgrage personages en een buitengewoon irritante werksfeer.

Circus Treurdier is geen circus maar een makerscollectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt. Het gezelschap staat voor absurd, filosofisch en muzikaal theater (of film) met een maatschappijkritische ondertoon en een flinke dosis (bittere) humor. Sinds de oprichting in 2008 heeft Circus Treurdier naam weten te maken met eigenzinnige muziektheaterproducties, waarbij nieuw geschreven tekst en muziek de basis vormen. Vanaf 2014 heeft Circus Treurdier haar werkveld uitgebreid naar het medium van film en televisie, met o.a. de VPROserie TreurTeeVee.
Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van het Fonds Podiumkunsten.

Kaarten: € 17,50


Oproep nieuwe website Circus Treurdier
De website van Circus Treurdier is dringend aan vernieuwing toe, daarom zijn ze een crowdfundingsactie gestart via Voordekunst.nl.
De huidige site is ruim tien jaar oud, draait nog op fossiele brandstof en zo ziet ie er ook uit. De aankomende tijd heeft Circus Treurdier weer veel nieuwe projecten op het programma staan, die ze graag in een fonkelende etalage willen presenteren. U kunt meehelpen door een donatie te doen. Zelfs een piepklein steentje bijdragen, is al meer dan welkom.

Wanneer?


donderdag 17 maart 2022 / 20:30

Kantine Walhalla

vrijdag 18 maart 2022 / 20:30

Kantine Walhalla

zaterdag 19 maart 2022 / 20:30

Kantine Walhalla

zondag 20 maart 2022 / 15:00

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Deze voorstelling is verplaatst van zondag 9 januari (kleine Walhalla) naar zaterdag 8 januari (Kantine…

De voorstelling wordt geannuleerd i.v.m. de afgekondigde lockdown. Bezoekers ontvangen een e-mail.   #Persoonlijk |…

De voorstelling van 12 januari wordt geannuleerd i.v.m. de afgekondigde lockdown. Bezoekers ontvangen een e-mail.…

Astor Piazzolla is veruit de bekendste tango-componist ter wereld. Het Rotterdamse Roffa Tango Trio laat…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief