Circus Treurdier

Het Verhaal van Erica Speen (een remake)

Meer Kleinkunst Meer Toneel

Bereid u voor op een zeer truttige avond, vol nostalgische songs, Oud-Hollandsche dijenkletsers en ingesleten rolpatronen. Zoals u van Circus Treurdier gewend bent, is er ook een barretje waar u uw vertrouwde borreltje kunt halen met een oud nootje.
Want dit is hoe het is: Circus Treurdier is terug met een weliswaar spiksplinternieuwe, maar toch oerconservatieve voorstelling.

In “Het Verhaal van Erica Speen (een remake)” proberen de jongbelegen muziektheatermakers met hun tijd mee te gaan. Ze zetten hun meest vooruitstrevende beentje voor, maar blijken toch behoorlijk vastgeroest.

Het oude kinderboek “Het Verhaal van Erica Speen” wordt (opnieuw) op de planken gebracht. Over het opstandige pubermeisje Erica Speen dat samen met haar oerconservatieve ouders in een oerconservatieve gemeenschap woont. De rebelse Erica vindt dat het anders moet en wil de oude wereld omver werpen. Ze breekt muren af en verlegt de horizon. Maar was dit wel zo’n goed idee?

Special guest: auteur JJ Daalder, die Het Verhaal van Erica Speen nieuw leven inblies door het over te schrijven en opnieuw uit te geven.
Foto: Hans Boddeke
Fotograaf scènefoto’s: Bowie Verschuuren

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

AMOR FATI was in 2020 de kerstvoorstelling van Theater Walhalla. Vanwege de maatregelen kon de…

Zijn tweede theatervoorstelling Sorry Baby werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd…

Zijn tweede theatervoorstelling Sorry Baby werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd…

Giggle is in Rotterdam dé try-out avond voor cabaret en kleinkunst. Cabaretiers proberen hun nieuwe…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief