Clean Pete en Anne Soldaat

Zingen hertaalde lievelingsnummers

Meer Theaterconcert

Tijdens de eerste lockdown van 2020 begonnen Loes en Renee van Clean Pete met het hertalen van hun lievelingsliedjes. In de thuisstudio van Anne Soldaat werden deze nummers opgenomen en ontstond er een akoestisch getoonzette plaat met meerstemmige Nederlandstalige zang. Met z’n drieën creëerden ze de plaat “Er is mij verteld”, een cd met hertaalde lievelingsnummers uit de popgeschiedenis. Nu eindelijk live te horen!

Over Clean Pete
Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Twee zussen net zo on-inwisselbaar als dat ze verwisselbaar zijn – en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. Levendige strookjes van alledag die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer.

Over Anne Soldaat
De Nederlandse singer/songwriter en gitarist Anne Soldaat werd bekend in het begin van de jaren ’90 als gitarist van de alternatieve rockband Daryll-Ann. Hij bracht diverse solo albums uit en ging vele samenwerkingen aan, met o.a. Tim Knol, Conny Jansen danst en Clean Pete.

> Bekijk hier onze (corona) huisregels

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De Rotterdamse band Ocobar zit niet bij de pakken neer. Met een coronaproof-programma stappen de…

De Rotterdamse band Ocobar zit niet bij de pakken neer. Met een coronaproof-programma stappen de…

Ze hebben er een jaar aan gewerkt en eind 2020 is 'Van nu af aan'…

AMOR FATI was in 2020 de kerstvoorstelling van Theater Walhalla. Vanwege de maatregelen kon de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief