De Grote Harry Bannink Podcast Show on Tour

De Grote Harry Bannink Podcast maakt een welverdiende overstap van internet naar het theater. In de podcast deed Gijs Groenteman een poging om het genie Harry Bannink te bevatten. Hij sprak interviewde tekstschrijvers, zangers, programmamakers en musici die de eer hadden met Bannink samen te werken. De interviews werden een succes: Gijs’ podcast telt tienduizenden luisteraars en hardcore fans.
Tijd dus om het mysterie Harry Bannink nog verder uit te diepen, maar nu in het theater. Met verhalen én natuurlijk de ongeëvenaarde liedjes van Harry Bannink.
Gijs Groenteman neemt daarvoor speciaal Frank Groothof mee. Hij zong tientallen liedjes van Bannink in de tijd dat ze samen voor Klokhuis en Sesamstraat werkten. Voor het eerst brengt hij ze live op het toneel, begeleid door pianist Dick van der Stoep, die intensief met Harry Bannink samenwerkte en muzikaal leider was van een aantal grote Schmidt/Bannink-musicals.

Dat wordt een avondje smullen van het repertoire van Neerlands bekendste liedjesschrijver.

**********************

Lunchen voorafgaande aan de voorstelling?
Walhalla serveert van alles wat: toneel, muziek, poëzie en kleinkunst, maar ook: een heerlijke lunch met huisgemaakte quiches, salade, warm brood, een kaasje en worstje en een stiekem klein bubbeltje… hik. Voor slechts €10,- schuift u vanaf 12:30 uur aan in Foyer Café  van Walhalla.

Reserveer hier alvast uw tafeltje. (exclusief voorstelling)

(Reserveren kan tot een dag van te voren online, op de dag zelf kunt u bij de bar informeren of er nog een tafeltje beschikbaar is.)

 

Wanneer?


Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief