De Uitdaging

Ntjam Rosie & Jeroen Zijlstra

Meer Theaterconcert

Thijs Borsten verzamelt al jaren bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in De Uitdaging verschillende muzikale werelden. Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars. De Volkskrant noemt het magisch en Tania Kross vat het als volgt samen: Het is een feestje voor ons, de muzikanten, en het publiek. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel.

In deze derde en laatste editie van de Uitdaging 2019 staat zanger en jazztrompettist Jeroen Zijlstra tegenover de imposante Ntjam Rosie. Jeroen studeerde jazztrompet waarna hij zich als zanger toelegde op het Nederlandse poëtische lied. In De Uitdaging treft Jeroen zangeres Ntjam Rosie, Ntjam is geboren in Kameroen, deze Afrikaanse roots combineert zij met moderne soulmuziek. Zullen deze twee artiesten een mooi evenwicht vinden?

Begeleid door Thijs Borsten en zijn band maken twee zangers uit verschillende muzikale werelden kennis met elkaar en elkaars repertoire. Beide gasten vertellen aan de hand van foto’s en filmpjes iets over hun leven en waarom ze in de muziek terecht zijn gekomen. Ze zingen een liedje uit hun jeugd en brengen samen elkaars repertoire, improviseren op een vraag uit het publiek en voeren een speciale versie van een bekend nummer uit.  Bekijk hier compilatiefilmpjes van afgelopen edities en bekijk hieronder de trailer voor 2019.

 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief