De Wereld & Ko (10+)

Belle van Heerikhuizen

Meer Jeugd Meer Theaterconcert

Is het liegen, jokken of verzinnen?

De Grote Ko-show staat op het punt te beginnen. De camera draait en er klinkt een daverend applaus wanneer Ko de studio binnen loopt. Een staande ovatie, een joelende menigte voordat ze live gaan in 3-2-1 GO! Tenminste, dat is de droom. De studio is gewoon het huis van Ko en de camera een bezem met een muts op. Ko verzint én Ko oefent. Later wordt hij namelijk beroemd, dat weet hij zeker en daarom oefent hij alvast. Samen met zijn vader verzint hij zijn wereld.

Maar beroemd worden kan ook vanaf de andere kant van de tafel. Hoe bedoel je, pap? Als interviewer, of als journalist. Net als mama. Maar ik héb toch helemaal geen moeder? Het is Ko met papa. Papa en Ko, zo is het altijd geweest. Mama was in de oorlog, vertelt pap. Welke oorlog? wil Ko weten. Elke oorlog. Als Ko tien wordt, vertelt papa het verhaal van Ko’s moeder en haar strijd.

De wereld & Ko is een fantasievolle, stoere en muzikale zoektocht naar de waarheid van Ko’s moeder. Een verzonnen verhaal over liefde en het kwaad, over dapperheid en over de grote wereld, die soms best ingewikkeld lijkt.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u samen heerlijk eten in FC Walhalla. Voor slechts € 17,50 heeft u een all-inclusive voorstelling + eten.*

*Alleen een eventueel drankje moet u nog afrekenen.

Wanneer?


zaterdag 6 april 2019 / 19:30

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Er zijn volgens Bertolf twee soorten muziekliefhebbers: zij die door muziek in hun stemming bevestigd…

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

Voorafgaand aan elke 8+ voorstelling kunt u met uw kind(eren) eten in FC Walhalla. De…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief