Dood Paard - Twomenshow

Meer Theaterconcert

Stand-up comedy | Politiek theater | Improvisatie

Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk gaan met gezonde doodsverachting stand-up maken. Stand-up? Stand-up op theatrale wijze. Want ze gaan het proberen, maar ze verloochenen hun afkomst niet: ze blijven toneelspelers die van tekst en drama houden. Toneelspelers, die verdieping en nuance zoeken, conflict en verlangen. Twomenshow balanceert tussen jagen op de lach en zoeken waar het schuurt. Een onverwachte avond die het huidige tijdsgewricht met humor te lijf gaat. Ontregelend en hilarisch, filosofisch en fysiek.

Over de maker:
Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk maakten eerder de hilarische duetten Mannetje met de lange lul en Plenty Coups & Sitting Bull. Heijdenrijk is een regelmatig terugkerende vaste gast bij Dood Paard, zoals onlangs in Volpone, Gijsbreght van Amstel en Doctor Faustus.
Hij was meer dan twintig jaar verbonden aan Maatschappij Discordia en heeft in 2019 Mundus Vult Decipi opgericht. Met Pointless International maakte hij drie klassieke clowns voorstellingen en hij staat jaarlijks met muzikant Stan Vreeken met een voorstelling op De Parade.
Bakker maakte recentelijk met theatermaker Mokhallad Rasem de duetten De verse tijd (selectie Theaterfestival 2019) en Homemade.

Met/door/van: Kuno Bakker, Jorn Heijdenrijk, Michael Yallop, Pablo Fontdevila, Ewout Blanken. 

 

 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Alleen in Walhalla | Liedjes van Jan Rot Honderden liedjes zongen zij samen, Jan Rot…

Theaterconcert | gitaargekte | alleen in Walhalla Rock ’n roll in de Kantine! Joris Lutz…

Voor fans van: Jack Johnson, Lewis Capaldi, James Vincent McMorrow Jack Botts is begonnen als…

Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt vonden elkaar ooit in hun gezamenlijke liefde…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief