Dusty Mixed Feelings in de Bus

Frederique Spigt, Ocobar, Dusty Ciggaar en de Stokerij

Meer Muziektheater

Update: Dusty in de Bus [vertrekpunt Walhalla] is inmiddels uitverkocht. Wilt u tóch graag met de bus, deze vertrekt ook op verschillende data vanaf Theater Rotterdam en Theater aan de Schie. Er zijn ook nog kaarten voor Dusty MixedFeelings in Kantine Walhalla, u blijft dan de hele voorstelling op één locatie.

Een theatrale roadtrip, doordrenkt met country, blues en rock-’n-roll, in 3 verhaallijnen. In de bus, die vanaf Walhalla vertrekt, hoort u 1 kant van het verhaal.

Moeder Hetty (Frédérique Spigt) heeft altijd pech gehad,
Thomas (Yorick Zwart), kreeg de kans niet zijn leven te leiden met zijn grote liefde en Joy (Anne Rats), respectievelijk dochter en die grote liefde, leeft het leven waar de twee anderen van droomden.
Ocobar, Dusty Ciggaar en anderen spelen Bill Monroe, Elvis Presley, Hank Williams, C.W. Stoneking en meer.
U krijg in de bus één kant van dit verhaal, maar uiteindelijk maakt iedereen dezelfde afsluiting mee, in een vlammend, emotioneel feest waar de vonken van af springen.

“Three chords and the truth, that’s what a country song is”
– Willie Nelson

Let op:
Zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september zit u in Kantine Walhalla, en niet in een bus.
Deze data zijn dus geschikt voor mindervaliden.
Klik HIER om kaarten te kopen voor 15,16 & 17 september.

Dusty Mixedfeelings is een coproductie van De Stokerij Schiedam, Theater aan de Schie, Theater Walhalla en Theater Rotterdam

Uitleg theatrale roadtrip
10 en 11 september – bus naar Theater Rotterdam
Theater Walhalla is opstapplaats voor de bus. De bus brengt u naar Theater Rotterdam. U beleeft in de bus de verhaallijn van Anne Rats. Aangekomen bij Theater Rotterdam vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop wordt u weer met de bus naar Theater Walhalla gebracht.

15 t/m 17 september – vaste locatie in Kantine Walhalla
Kantine Walhalla is de locatie voor de verhaallijn van Frédérique Spigt. U bent de gehele voorstelling te gast bij Frédérique Spigt. Halverwege de voorstelling worden alle busgasten (die vanuit Theater Rotterdam en Theater aan de Schie zijn vertrokken per bus) samengevoegd met de gasten die al aanwezig zijn in Kantine Walhalla.
De afsluiting vindt plaats in Kantine Walhalla.

20 t/m 25 september – bus naar Theater aan de Schie
Theater Walhalla is opstapplaats voor de bus. De bus brengt u naar Theater aan de Schie. U beleeft in de bus de verhaallijn van Yorick Zwart. Aangekomen bij Theater aan de Schie vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop wordt u weer met de bus naar Theater Walhalla gebracht.

NB: Na de voorstelling brengt de bus u bij het opstappunt terug.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief