Elfie Tromp - Op De Barricade Van Het Hart

Meer Matinee Meer Talkshow

#Muziek | #Masterclass | #Engagement

Elfie Tromp onderzoekt het protestlied anno 2021. Elke maand werkt ze samen met een gastmuzikant om de geheimen van het liedschrijven te doorgronden en het beste protestlied voor deze tijd te schrijven. Ze grasduinen door klassiekers en komen met hun eigen liedjes.
Met Op De Barricade Van Het Hart neemt Elfie het publiek samen met haar gast mee de techniek van het liedschrijven in, langs de plaats in de geschiedenis, de inspiratie én natuurlijk elkaar. Deels masterclass, deels interview en deels voorstelling.
Iedere werksessie eindigt op de laatste zondag van de maand met een live presentatie in de Kleine Walhalla, met mooie muziek, interviews, het resultaat van het onderzoek én natuurlijk een drankje. Een fijn matineeprogramma om bij weg te dromen en door te worden opgepord. Dus voor alle liefhebbers van muziek, engagement én experiment: wees welkom!

Gasten: Frédérique Spigt (23 jan), Sven Ratzke (20 feb), Eva van Manen (20 mrt), Abel van Gijlswijk (24 apr), Theo Nijland (29 mei) en Flip Noorman (19 juni).

Te gast op 20 februari: Sven Ratzke
De flamboyante Sven Ratzke is een echte cabaret superstar. En dan cabaret in de betekenis van het soort entertainment dat je vindt in een zwoele, rokerige nachtclub. Ratzke speelde zijn onemanshows over de hele wereld: van Amsterdam tot New York en van Londen tot Berlijn. Daarnaast vertolkt hij ook hoofdrollen in grote producties als Starman (over David Bowie), de musical Cabaret en de cultmusical Rocky Horror Show.

Elfie zal Sven vragen “wat behelst het om zowel een vaste avond bij een theater te vullen als in opdracht te werken én eigen programma’s te spelen?”, “Hoe geef je zo’n meervoudige carrière stroomlijning” en “Hoe blijf je gefocust?”

Beeld Elfie: Bas de Brouwer


Dineren na afloop?
Blijf na afloop gezellig eten in ons Foyer Café voor maar € 19,50.
Hoe makkelijk kan het zijn op de zondagavond?
Bestel hier uw kaarten

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Een maandelijks theatraal en wetenschappelijk onderzoek naar de zin en onzin van supporterschap Wat maakt…

Deze oergezellige theatertalkshow is gratis voor alle nieuwsgierige kinderen van de midden- en bovenbouw van…

Een maandelijks theatraal en wetenschappelijk onderzoek naar de zin en onzin van supporterschap Wat maakt…

Deze oergezellige theatertalkshow is gratis voor alle nieuwsgierige kinderen van de midden- en bovenbouw van…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief