Elfie Tromp – Op de Barricade van het Hart

Met Theo Nijland

Meer Internationale Vrouwendag Meer Talkshow Meer Theaterconcert Meer Theaterlezing

Muziek | #Masterclass | #Engagement

Welkom bij Elfie’s matinee! Elke laatste zondag van de maand ontvangt de Rotterdamse schrijver, performer en presentator Elfie Tromp de kleine Walhalla met gasten die belangrijk werk voor deze tijd maken. In werksessies wordt Elfie gecoacht door deze artiesten om het ultieme protestlied te maken.

Met Op De Barricade Van Het Hart nemen Elfie en haar gast het publiek mee in de techniek van het liedschrijven, kijkend naar de betekenis in de geschiedenis, langs inspiratie en hun persoonlijke visie. Deze middag is deels masterclass, deels interview en deels voorstelling.

Gasten: Sven Ratzke (20 feb), Abel van Gijlswijk (24 apr), Theo Nijland (29 mei) en Flip Noorman & Eva van Manen (19 juni).

Een fijn matineeprogramma om bij weg te dromen en door te worden opgepord. Dus voor alle liefhebbers van muziek, engagement én experiment: wees welkom!

Te gast op zo 29 mei: Theo Nijland
Theo Nijland is een gevierd componist, schrijver, theatermaker, performer, scenarist en acteur. In zijn inmiddels 35-jarige carrière won hij talloze prijzen zoals bijv. de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van dat seizoen, en de cabaretprijs Poelifinario voor de meest indrukwekkende programma van het seizoen. Nijland schrijft liedteksten en columns en componeert voor film-, theater- en televisieproducties. Ook schrijft hij muziek voor artiesten als Brigitte Kaandorp, Mathilde Santing en Paul de Leeuw.

De teksten van Nijland worden omschreven als herkenbaar en intiem, waarin hij onverbloemd strooit met intieme bekentenissen en hij met mierzoet venijn de confrontatie met de toehoorder aangaat.

Theo Nijland speelt op do 26 januari 2023 zijn programma ‘Ontboezemingen Van Een Blij Mens’ in Kantine Walhalla. > meer info en kaarten

 

Dit programma verschijnt ook als live opgenomen podcast.

Dineren na afloop?
Blijf na afloop gezellig eten in ons Foyer Café voor maar € 19,50.
Hoe makkelijk kan het zijn op de zondagavond?
Bestel hier uw kaarten

Wanneer?


zondag 29 mei 2022 / 16:00

Kleine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De carrière van Peter Blanker begon in Rotterdam, toen hij in 1962 zijn eerste optreden…

#afscheidsconcert | #fado | #portugees Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt…

Jim White verdiende de kost als bokser, priester, professioneel surfer, model en taxi chauffeur voordat…

Een pandemietje gooide roet in het eten van Six Strings… but they’re back! Tourverhalen, unieke…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief