Elfie Tromp – Op de Barricade van het Hart

Met Flip Noorman & Eva van Manen

Meer Internationale Vrouwendag Meer Talkshow Meer Theaterconcert Meer Theaterlezing

Muziek | #Masterclass | #Engagement

Welkom bij Elfie’s matinee! Elke laatste zondag van de maand ontvangt de Rotterdamse schrijver, performer en presentator Elfie Tromp de kleine Walhalla met gasten die belangrijk werk voor deze tijd maken. In werksessies wordt Elfie gecoacht door deze artiesten om het ultieme protestlied te maken.

Met Op De Barricade Van Het Hart nemen Elfie en haar gast het publiek mee in de techniek van het liedschrijven, kijkend naar de betekenis in de geschiedenis, langs inspiratie en hun persoonlijke visie. Deze middag is deels masterclass, deels interview en deels voorstelling.

Gasten: Sven Ratzke (20 feb), Abel van Gijlswijk (24 apr), Theo Nijland (29 mei) en Flip Noorman & Eva van Manen (19 juni).

Een fijn matineeprogramma om bij weg te dromen en door te worden opgepord. Dus voor alle liefhebbers van muziek, engagement én experiment: wees welkom!

 

Te gast op zo 19 juni: Flip Noorman & Eva van Manen
Zanger, muzikant en kleinkunstenaar Flip Noorman won in 2014 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Twee jaar later bestormde hij de theaters met zijn ode aan Leonard Cohen, waarover Trouw schreef: “Noorman imiteert Cohen niet, hij evenaart hem.” Voor Theater Walhalla maakt hij de alom geprezen kerstproductie Amor Fati in 2020. In deze activistische sprookjesmusical reflecteerde Noorman op de afgelopen pandemie en bracht met scherpe teksten een extravagant pleidooi voor de bescheidenheid. Het nummer De Traditie, waarin hij zeer recht voor zijn raap allerlei vreemde doch aanvaarde gebruiken aankaartte, werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. In zijn teksten schuwt Flip Noorman niets of niemand en is daarmee de ideale gast voor Elfie!

Flip Noorman speelt op za 18 juni zijn programma Love It! in Kantine Walhalla.
> meer info en kaarten

Eva van Manen
Eva van Manen is een artiest en producer die binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Op haar twee albums overbrugt ze stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzoekt waar de politiek en de liefde elkaar precies in het vaarwater treffen. Of ze duikt de diepte in van een gevoelswereld en zoekt ze een stromende sensitiviteit op.

Dit programma verschijnt ook als live opgenomen podcast.

Dineren na afloop?
Blijf na afloop gezellig eten in ons Foyer Café voor maar € 19,50.
Hoe makkelijk kan het zijn op de zondagavond?
Bestel hier uw kaarten

 

Wanneer?


zondag 19 juni 2022 / 14:30

Kleine Walhalla

zondag 19 juni 2022 / 16:00

Kleine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De carrière van Peter Blanker begon in Rotterdam, toen hij in 1962 zijn eerste optreden…

#afscheidsconcert | #fado | #portugees Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt…

Jim White verdiende de kost als bokser, priester, professioneel surfer, model en taxi chauffeur voordat…

Een pandemietje gooide roet in het eten van Six Strings… but they’re back! Tourverhalen, unieke…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief