Talkshow Gelul

Ode aan de supporter

Meer Talkshow

Een maandelijkse talkshow voor en door Feyenoordsupporters in FC Walhalla, gepresenteerd door oud-fractievoorzitter van de SP én Feyenoord fan in hart en nieren, Emile Roemer. Met maandelijks nieuwe gasten en muziek van huisband De Happels.

Roemer spreekt met bekende en onbekende supporters over hun woeste liefde, vreugde, verdriet en onvoorwaardelijke trouw aan de Rotterdamse club. Allemaal vertellen ze hun verhaal over die grote liefde Feyenoord. Omdat er al genoeg wordt gesproken over opstellingen, wisselspelers en trainers gaat Gelül over die ene onmisbare speler die er altijd is en altijd zal blijven, de 12eman. Kortom: een talkshow met het betere gelul.

Op 17 september ontving Emile speciale gasten Gerard Cox, Emile Meijer (de vrouw van Gerard Meijer) en Adri Moulijn (de weduwe van Coen Moulijn). De gasten van 15 oktober worden nog bekend gemaakt.

De vaste columnisten zijn:

  • Ras-Rotterdammer en acteur Martin van Waardenberg bespreekt in zijn ‘culinaire’ column de kwaliteit van het voedsel in en rond de Kuip.
  • Spoken word kunstenaar Christopher Blok (s)preekt als een nieuwerwetse dominee over Feyenoord en Rotterdam. Zoals hij dat eerder al deed met zijn ode ‘Vlees in de Kuip’ op Radio 1.
  • Historicus Jan Oudenaarden is met acht Feyenoordboeken op zijn naam een wandelende Feyenoordencyclopedie. Presenteerde daarom onlangs de eerste voetbalencyclopedie van Nederland: ‘F is van Feyenoord’.
  • Feyenoordsupporter Gerda Lems neemt op haar pure Rotterdamse manier de week van Feyenoord door. Eerder was ze al te zien in de PowNed-documentaire ‘Feyenoord op 1’ en als gast aan tafel bij Pauw.
  • Oud-burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten is onze special guest met een verrassende bijrol.

En ook niet verkeerd: Walhalla trakteert op het eerste biertje!

Foto Emile: Peter Tetteroo

………………………………………………………….

PS: Gelül maakt nu al alle tongen los! Lees het interview in de Volkskrant en bekijk de uitzending van Laat op Eén, waarin Emile Roemer te gast was.

Wanneer?


maandag 15 oktober 2018 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 19 november 2018 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 21 januari 2019 / 20:30

FC Walhalla

maandag 18 februari 2019 / 20:30

FC Walhalla

maandag 18 maart 2019 / 20:30

FC Walhalla

maandag 15 april 2019 / 20:30

FC Walhalla

maandag 20 mei 2019 / 20:30

FC Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Zing de hits mee van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Wat een lust voor…

Een maandelijkse talkshow voor en door Feyenoordsupporters in FC Walhalla, gepresenteerd door oud-fractievoorzitter van de…

Een dichter schrijft een vers en het eten is vers. Ze worden beiden in 3…

Een maandelijkse talkshow voor en door Feyenoordsupporters in FC Walhalla, gepresenteerd door oud-fractievoorzitter van de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief