Het Bangedierenbos (6+)

Naar het boek van Willem Wilmink

Meer Jeugd

Het Bangedierenbos
Voor iedereen die wel eens bang is om bang te zijn

Lena wil leren nooit niet nergens bang voor te zijn. Op een dag loopt ze per ongeluk Het Bangedierenbos in. Alle dieren die daar wonen zijn bang voor De Grote Gevaren, ook al hebben ze die nog nooit gezien. Lena besluit de dieren te helpen. Ze gooit haar eigen angsten overboord en gaat op zoek naar De Grote Gevaren. Zijn die eigenlijk wel zo eng als de dieren denken? Lukt het Lena om de dieren voor eens en voor altijd van hun angst te verlossen?

Het Bangedierenbos is een sprookjesachtige en muzikale familievoorstelling naar het gelijknamige verhaal van Willem Wilmink met muziek van Harry Bannink. We volgen Lena’s wonderlijke zoektocht naar een draak, struikrovers en angstaanjagende fluisterstemmen. Zelfs de allergrootste griezels blijken niet zonder angst door het leven te kunnen gaan.

Extra leuk, koop een kaart inclusief ontbijt!
De winnaar van het Café Theater Festival 2019 Jeugdprijs treed deze ochtend op in het Foyer Café van Walhalla. Terwijl jij lekker zit te ontbijten voorafgaande aan de voorstelling Het Bangedierenbos gebeurt er van alles om je heen!

Fotograaf scènefoto’s: Sanne Peper

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief