Klaas Prins

Exodus (try-out)

Meer Cabaret Meer Kleinkunst

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma er achter komt dat hij niet meer in God gelooft.
Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Over Klaas
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Regie: Pieter Bouwman
Foto: Jannick Hamberg

> Bekijk hier onze (corona) huisregels

Wanneer?


zaterdag 3 juli 2021 / 21:00

Foyer Cafe Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij…

AMOR FATI was in 2020 de kerstvoorstelling van Theater Walhalla. Vanwege de maatregelen kon de…

Natuurlijk hebben we van alles bedacht om houvast te bieden in dit wankele bestaan. Continu…

Na een heel kort corona-seizoen, komen de Tunes terug met hun laatste programma Nieuwe Collectie.…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief