Marco Lopes

Moedt

Meer Cabaret

Marco zou in maart in Walhalla staan, maar toen heerste nog de verschrikkelijke griep, weet u nog? Marco was ziek en moest zijn voorstelling afzeggen. Gelukkig is hij nu weer beter! Vol goede moed!
En zo was het:
Ooit was het leven van de man heerlijk overzichtelijk: hij verdiende de kost, ging naar het café en plantte zich voort. Maar die tijden zijn gelukkig voorbij. Voor de vrouw althans. Voor veel mannen braken moeilijke tijden aan, want wat moet je dan, als man?

Moedt gaat over de zoektocht van de man in deze tijd. Marco Lopes vraagt zich af of we het als man even kwijt zijn? Of stellen we ons een beetje aan? En hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? En kan Marco zich nog wel meten met de nieuwe jonge goden op aarde? Een hoop vragen inderdaad. Maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan er voorlopig weer even tegen aan.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Nu de meisjes van plezier al een paar jaar weg zijn van Katendrecht nemen de…

Na One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario) komt absurdist Ronald Snijders met een…

Een nostalgische muziektheatervoorstelling over de gouden jaren 50 en 60Legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten…

Louise Korthals is een dame die van wanten weet. Ze studeerde sociologie (en een beetje…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief