Martijn Kardol

Welkom (try out)

Meer Cabaret

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt.
Indrukwekkend (NRC), uitstekende verteller (de Volkskrant) en een geweldige winnaar (DVHN) schreef de pers over Martijn.
Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken.
Zo veel fijne zelfspot (Volkskrant), Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren (Theaterkrant) en een innemend verteller met een sterke timing (NRC). Bang is een van de sterkste debuutprogrammas van een doodgewone jongen uit Barneveld van de afgelopen jaren. Zorg dat je deze begenadigd ouwehoer (Theaterkrant) niet mist in de theaters!

In zijn tweede programma Welkom staat de voordeur op een kier. Maakt Martijn hem verder open of gooit hij de deur dicht?
Naast cabaretier is Martijn ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en studeerde hij zonder specifieke reden Zweeds en sociologie.

Wanneer?


zaterdag 11 mei 2019 / 21:00

Theater Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Lonneke Dort won de AKF Sonneveldprijs. De jury was zeer lovend over de theatermaakster. Lonneke…

Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. Cabaretier en liedjesschrijver Jasper…

Openhartig vertelt Victor in zijn eerste avondvullende programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen.…

Kamagurka. Nooit saai, soms een chaos, maar altijd fris. Absurdist Kamagurka zoals hij is! De…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief