Matroesjka

Brainwash (Try out)

Meer Cabaret

Het brutale, monsterlijk muzikale en gekmakend grappige technocabaretduo is terug in Walhalla. Met een gloednieuwe voorstelling, waarin ze de actualiteit belichten vanuit hun eigen perspectief. En dat is anders.
In een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.

Drion Dushis. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats onderzoeken ze het menselijk brein. Hun prachtige stemmen zullen u hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend.

Ze wonnen in 2014 de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. En daarna volgden gruwelijk goede recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees . Een energiek, stampend debuut, aldus NRC. Het Parool noemde hen zonder overdrijving toptalenten.

Ze waren vaste columnisten in het programma van Giel Beelen op 3FM en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in BRAINWASH uw hersenpan te kraken.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Helaas is F*ke It op dit moment uitverkocht... MAAR  we wijzen u graag op twee…

Helaas is F*ke It op dit moment uitverkocht... MAAR  we wijzen u graag op twee…

De compleet spiksplinternieuwe muzikale show van Cabarettrio De Tunes. Een gokje wagen is leuk en…

Helaas is F*ke It op dit moment uitverkocht... MAAR  we wijzen u graag op twee…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief