Max Tak (5+)

Pikefel

Meer Jeugd

Verlaten de jongste Walhallabezoekers straks de zaal met pikefel? Dat is de grote vraag. ‘Pikefel’ is Fries voor ‘kippenvel’ en daar draait de nieuwe muzikale voorstelling van Max Tak om. ‘Pikefel’ speelt zich namelijk af in een laboratorium waar een paar onderzoekers spannende experimenten uitvoeren met geluiden en muziek. Ze willen weten wat er met ons gebeurt als we bepaalde geluiden of muziek horen. Bijvoorbeeld de koude rillingen die je krijgt van een mooi liedje. Of een geluid dat door merg en been gaat, zoals een tandartsboor. En wat gebeurt er met onze emoties? Welke geluiden maken ons bang of laten ons lachen?

Don Duyns schreef de teksten voor ‘Pikefel’. Dat belooft wat, want hij was ook verantwoordelijk voor de teksten van de succesvolle familievoorstellingen van onze stadsgenoot Ro Theater (‘Lang en Gelukkig’ en ‘De Gelaarsde Poes’).

Deze voorstelling is inclusief een heerlijk ontbijt. Vanaf 10:00 uur kunt u aanschuiven in het Foyer Café van Kantine Walhalla. Aansluitend begint de voorstelling om 11:00uur in de Kleine Walhalla.

Wanneer?


zondag 9 februari 2020 / 10:00

Kleine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je…

Voorafgaand aan elke 8+ voorstelling kunt u met uw kind(eren) eten in FC Walhalla. De…

Anne neemt je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit. Naar waar je thuishoort. Omdat…

Anansi, de slimme spin uit Afrika, is wereldberoemd. Hij speelt al eeuwen de hoofdrol in…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief