Meis! (6+)

Boeschoten & Guthman

Meer Jeugd

Het geheim van het bos….Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Hoor je het geritsel in de toppen van de bomen? De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos totdat ze plots oog in oog staat met een muis op een rood racefietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven.

Ze ontdekt een wereld vol sprekende dieren. De boze bromvlieg die altijd chagrijnig is en de slinkse vos die haar steeds dieper het bos in lokt. Langzaam komt ze erachter wie er te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn. Maar hoort Meis nou bij de dieren of blijft ze toch een mens? MEIS! is een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden.

DE VOLKSKRANT
★★★★☆
‘Dankzij de geluiden uit de hoorspelstudio krijgt het verhaal zijn sfeer. De dierengeluiden, regen, storm en al het andere soms cartoonesk uitvergrote gekraak, geroep en gepruttel maken de spannende momenten spannender en de leuke momenten leuker.’

Lees hier de recensie van De Theaterkrant.

De voorstelling begint om 11.00 uur, maar u kunt om 10.00 uur gezellig aanschuiven voor het gezamenlijk ontbijt in FC Walhalla, aan de Veerlaan 11.

 

foto: Klies Kemperman

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Voorafgaand aan elke 8+ voorstelling kunt u met uw kind(eren) eten in FC Walhalla. De…

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren…

Muziektheater / interactief / slapstick De bijzondere vriendschap tussen Agent en Boef zorgt voor slapstickachtige…

Ook dit seizoen hebben we wegens groot succes de wervelende, oergezellige talkshow Tussen Kunst en…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief