Nathan Bell

Love is Greater Than Fear

Meer Theaterconcert

Love is Greater Than Fear (48 hours in traitor land) is het album waarvoor Nathan Bell eind 2016 alles opzij gooide. Hij was toen al bezig met een heel ander soort album maar de gebeurtenissen in politiek Amerika en de verkiezing van Trump brachten hem op andere gedachten. Hij borrelde van strijdlust, niet die van geweld maar van strijd om rechtvaardigheid en strijd om op te komen voor de minder bedeelden, strijd om de goedheid van de mens weer naar boven te krijgen en die te laten overwinnen ten opzichte van al het slechte. Dus werkte hij dag en nacht aan nieuwe songs. Want hoe nu verder in een land dat zo verdeeld is en waar zoveel mensen zich laten opjutten door de haatzaaiende en zakkenvullende praktijken van Trump en zijn rijke vriendjes .

Het resultaat is een kale grimmige plaat vol waarheden als een koe, gezongen door een man met een rauwe stem vol met emotie waardoor alles extra hard binnenkomt . Het is een soundtrack van de tijd waarin we leven. Bell putte uit dezelfde soort ervaringen die hem al eerder inspireerde op voorgaande albums en produceerde elf memorabele songs over het Amerikaanse politieke landschap.

Wie Nathan al eens live heeft gezien weet hoe effectief zijn solo optredens over komen. Al wat je nodig hebt is een set goede songs, een akoestische gitaar en een mondharmonica. Aanschouw het bewijs vanavond in Walhalla

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Hartverwarmende samenzang met een gevoelige snaar. Gabby Bakker, Vashti de Caluw√© en Melissa 't Hart…

  Voorafgaande aan de voorstelling lunchen in het Foyer Caf√©? Na de eerdere succesvolle optredens…

Zijn talent voor tekst en melodie zijn onberispelijk. Zijn muziek is rauw, intens en sfeervol.…

Ga zitten en laat u overspoelen door de lieflijke Brabantse liedjes van Gerard van Maasakkers.…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief