Sandra van Nieuwland

Human Alien

Meer Theaterconcert

 

Hoogstwaarschijnlijk ben je een mens, human. Een écht persoon, een blonde moeder die van aanpakken weet. Een wat introverte zorgzame broer, met een goede baan. Of een ooit succesvolle ondernemer, inmiddels volledig mislukt. Wellicht voel je je weleens anders dan anderen, anders dan jezelf, los van de wereld. Alien.

Hoe zou het dan zijn om te leven zónder jezelf? Zonder al die mooie melancholische en spijtige verhalen die je beschermen en tegelijk beperken, als een ruimtepak. Waarvan je altijd dacht dat ze maakten wie je bent. Wie blijft over? Ontsnap aan je eigen persoonlijkheid, stappend in een compleet andere rol. Kan dat?
Human Alien is de eerste song van het nieuwe album van Sandra van Nieuwland dat de basis vormt voor deze fijne Walhalla Luie Zondag. Verwacht naast haar uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen.

Take off your space helmet and travel with me into the galaxy

En om deze middag compleet te maken kunt u na afloop lekker eten in FC Walhalla!
Koop hier uw maaltijdkaarten https://www.theaterwalhalla.nl/voorstelling/eten-in-fc-walhalla-4/

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Derde- en vierdejaars studenten van Codarts Muziektheater, die binnenkort de muziektheaterwereld gaan veroveren, geven alvast…

Stel je voor dat Simon en Garfunkel verdwaald zijn op zee. Zout in hun baarden,…

Sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs, die probleemloos passen tussen de wat…

NRC - 'Een aanwinst voor de Nederlandstalige liedkunst. Een mooi stel is het, dat barst…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief