Shantykoor Het Kraaiennest

speciale gast: Trudy uit Rotterdam

Meer Theaterconcert

Shantykoor Het Kraaiennest versterkt met de doldwaze Trudy uit Rotterdam zorgen voor een oergezellige middag.

De haven van Rotterdam.
Wie heeft er niet aan de kades gestaan en de stoere zeeschepen naar verre oorden zien vertrekken. Misschien dacht je ooit: Kon ik maar mee!!!!!

Shantykoor Het Kraaiennest, veertig man met ruwe bolster en blanke pit, neemt u mee over de wereldzeeën met vrolijke en soms gevoelige shanties, van oudsher de werkliederen op zeilschepen. Het koor zingt gezellige meezingers, zeemansliederen in het Nederlands en andere talen, Ierse ballads en Schotse folksongs, begeleid door het combo onder leiding van accordeonvirtuoos Joop Kluin.

Trudy is een Rotterdamse, die recht voor z’n raap van haar hart geen moordkuil maakt. Zij vertelt hilarisch, zingt lichtvoetig (ook samen met het shantykoor) en maakt geen geheim van haar liefde voor Rotterdam.

Het belooft een knettergezellige middag te worden, waarbij Trudy uit Rotterdam het publiek met een heerlijke Sing-Along zal verwennen met lekkere meezingers.


Lunchen voorafgaande aan de voorstelling?
Walhalla serveert van alles wat: toneel, muziek, poëzie en kleinkunst, maar ook: een heerlijke lunch met huisgemaakte quiches, salade, warm brood, een kaasje en worstje en een stiekem klein bubbeltje… hik. Voor slechts €10,- schuift u vanaf 12:30 uur aan in Foyer Café van Walhalla.

Reserveer hier alvast uw tafeltje. (exclusief voorstelling)

(Reserveren kan tot zaterdag 30 mei 11:00 uur online. Op de dag zelf kunt u bij de bar informeren of er nog een tafeltje beschikbaar is.)

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief