Staat van Verwarring

Ronald Snijders en Pieter Jouke

Meer Talkshow Meer Variété

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante interview-gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in de Kantine gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter en Kopdichtbundel.
Snijders is in seizoen 2018/2019 ook solo te bewonderen in de theaters te met zijn voorstelling Groot succes 2 .

Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon. Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Buro Renkema , is hij één van de schrijvers van Zondag met Lubach. Jouke maakte ook deel uit van De Hyenas en speelt in 2018/2019 zijn nieuwe cabaretprogramma Gloeiende Plaat in de theaters. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Wanneer?


donderdag 23 mei 2019 / 20:30

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Een heerlijke talkshow in Kantine Walhalla, geheel gewijd aan de woeste liefde, vreugde, verdriet en…

Een dichter schrijft een vers en het eten is vers. Ze worden beiden in 7…

Een heerlijke talkshow in Kantine Walhalla, geheel gewijd aan de woeste liefde, vreugde, verdriet en…

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief