Stil of ik Schiet (6+)

House of Nouws

Meer Jeugd

In ‘Stil of ik schiet’ moeten twee ouders dealen met hun zoon die van de ene op de andere dag besluit te zwijgen. Ze proberen het niet erg te vinden, maar zo makkelijk is dat niet. De één gaat op mindfulness en de ander leert minder te praten. Ten einde raad komt een stiltemeester op bezoek.

De kinderen uit het publiek worden opgeroepen mee te doen aan een wereldwijd Stil Protest. Een protest voor de stilte die aan het uitsterven is. Maar dan dreigt zelfs muziek verboden te worden en komt de drummer in opstand.

Neem uw kinderen, neefjes, nichtjes en buurkinderen mee en kom luisteren naar de swingende stilte in deze muzikale voorstelling waar u trouwens gewoon dwars doorheen mag lachen.

“In Stil of ik schiet (6+), gemaakt onder de vlag van Stip Producties, houdt ze een ludiek en stevig pleidooi om je hoofd af en toe leeg te maken.”

“(…) de manier waarop Nouws haar vier performers deze boodschap laat brengen, (is) wel bijzonder grappig.”

“Marijn Klaver, in hippe hansop van lapjes Noorse wintertrui, is een heerlijk zorgelijke huisvader, naast Nina Fokker als de klimaatbewuste politica annex moeder met groene haarextensies. Op haar witte pak (ontwerp: Sanne Lips) schreeuwen bomenslogans om aandacht en worden beton en plastic vet doorgestreept. Vol op dreef is Lottie de Bruijn als imponerende opper-yoga-goeroe op badslippers, met tulband van kerstguirlandes en kimono van lampenkap-franjes.”

Scènefoto’s: Bart Grietens

LET OP!
Kaarten inclusief ontbijt, aanvang: 10:00 uur
Kaarten exclusief ontbijt, aanvang: 11:00 uur

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Acteur René Groothof en zangeres Esra Dalfidan brengen het bekende Turkse sprookje ‘Ayşe en de…

Tussen Kunst en Kids is een oergezellige theatertalkshow voor nieuwsgierige kinderen vanaf 7 jaar en…

Sjakie heeft een magische deurknop waarmee hij elke deur op de dertiende verdieping kan openmaken.…

    De broertjes Herman en Herman hebben dè oplossing voor al het afval in…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief