Sven Ratzke

It's Wunderbar (Try Out)

Meer Theaterconcert

Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows, speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Berlijn, en is ook kind aan huis in Walhalla, met zijn Rotterdamse Late Night en bijvoorbeeld de uitverkochte Bowie-ode Starman.
Een ware favoriet!
Zijn muziek varieert van chanson, tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties, raast hij – altijd gehuld in prachtige couture – als een diva over de bühne. met een gouden stem!
Hij wordt begeleid door een geweldige band. Een echte entertainer is Ratzke. En de pers noemde hem eerder the lovechild van David Bowie en Eddie Izzard. Ook in Walhalla heeft Ratzke vaste fans en dat is niet voor niets. Wie hem niet kent, moet zeker gaan kijken en luisteren naar dit zoetgevooisd fenomeen.

In Its Wunderbar kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond voor u. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek. Een avond die gewoon wunderbar is.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Cut the Wire. Zo heet zijn vierde plaat. En weer maakt hij zich los van…

Country / soul uit Portland, Oregon. The Delines bestaat, naast frontvrouw Amy Boone, uit onder…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

"In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief