Sven Ratzke

It's Wunderbar (Try Out)

Meer Theaterconcert

Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows, speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Berlijn, en is ook kind aan huis in Walhalla, met zijn Rotterdamse Late Night en bijvoorbeeld de uitverkochte Bowie-ode Starman.
Een ware favoriet!
Zijn muziek varieert van chanson, tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties, raast hij – altijd gehuld in prachtige couture – als een diva over de bühne. met een gouden stem!
Hij wordt begeleid door een geweldige band. Een echte entertainer is Ratzke. En de pers noemde hem eerder the lovechild van David Bowie en Eddie Izzard. Ook in Walhalla heeft Ratzke vaste fans en dat is niet voor niets. Wie hem niet kent, moet zeker gaan kijken en luisteren naar dit zoetgevooisd fenomeen.

In Its Wunderbar kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond voor u. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek. Een avond die gewoon wunderbar is.

Wanneer?


dinsdag 20 november 2018 / 20:30

Kantine Walhalla

woensdag 21 november 2018 / 20:30

Kantine Walhalla

Uitverkocht

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het. Tot vorig jaar. Uiteen is…

Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows, speelde…

Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows, speelde…

Al sinds ver in de vorige eeuw is Mathilde Santing een van de beste zangeressen…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief