The Best Of Fringe

Meer Toneel

Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival komt naar Walhalla met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk spannende en ontroerende voorstellingen van veelbelovend jong talent. Dus, kom fringen en zie twee voorstellingen voor de prijs van één: the best of the best van dit spraakmakende festival! 

En de winnaars zijn…………:

 Song of the Sisters, door de King Sisters
Drie zussen: een performer, een zangeres en een actrice die elkaar feilloos begrijpen in hun geïmproviseerde klanktaal. Wat verbindt en wat vervreemdt hen van elkaar?  Snedige scènes, herkenbaar voor ieder met een broer of zus. Wie ben je met, en wie ben je los van je familie?

FRINGE JURY: “We bewonderen de uitzonderlijke performers en hun sterke samenwerking, die heeft geleid tot een krachtig en ontroerend stuk.”

foto: Moon Saris

Teaser: https://vimeo.com/304136241

Körper, door NEON
Körper bevraagt de onbewuste manier waarop de meesten van ons het leven leiden. We hebben allemaal onze eigen rituelen die ervoor dienen om ons zelfbeeld te bevestigen en ons ego te voeden, maar we stoppen zelden om te kijken waarop we onze keuzes baseren. Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn en wat gebeurt er als je niet aan de verwachtingen van de maatschappij voldoet?

De Volkskrant: “Ontzagwekkend intens danstheater van twee grote talenten.”

De Theaterkrant schrijft over The Best of Fringe: “Het is een prima idee, Best of Fringe Tour. Deze toneelavond maakt duidelijk waar het Fringe Festival voor staat: verrassend theater, door onverwachte makers die echt veel te vertellen hebben.”

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wie De Theatertroep een beetje kent, weet dat ze een ster zijn in het uit…

Wie De Theatertroep een beetje kent, weet dat ze een ster zijn in het uit…

BÄR is een voorstelling over één van de meest onwaarschijnlijke liefdes ooit. Een verhaal over…

Regisseur Michiel De Regt haalde het boek ‘Fort Europa’ uit de kast en maakte er…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief