Wachten op Kado (6+)

Over wachten en geduld hebben, maar ook feesten en uitpakken

Meer Jeugd

‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen de dozen met precisie en kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken moeten netjes samengevouwen worden in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos. Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s gepakt en gestapeld worden en er mag niets mis gaan.

Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid. Maar dat is moeilijk in te pakken… Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Staat er iets over in de handleiding? Moeten ze wachten op kado’s? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s. En er is haast bij, want er leeft altijd wel iemand in de Gloria.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van het Fonds Podiumkunsten.

 

Speciale maatregelen
Kinderen mogen [als ze dat willen] vooraan zitten. Aan alle volwassenen vragen we op 1,5 meter afstand te blijven van alle andere bezoekers.

We vragen je om per huishouden een groepskaart te kopen. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling ben je welkom. De kaartprijs voor volwassenen en kinderen is hetzelfde.

Ben je ziek, hoest je of mag je volgens de geldende richtlijnen van het RIVM de deur niet uit. Blijf dan ook vooral thuis. Laat het ons wel tijdig weten! Dan krijg je namelijk je geld terug en dan kun je een andere keer alsnog komen! Een ziekmelding doorgeven kan via: reserveringen@theaterwalhalla.nl

Wanneer?


zondag 6 juni 2021 / 11:00

Werkplaats Walhalla

zondag 6 juni 2021 / 13:30

Werkplaats Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit…

‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit…

Komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Carmen heeft een heerlijke vakantie op de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief