Walhalla's Verjaardagsfeest

Theater Walhalla bestaat 15 jaar en trakteert

Meer Festival

Hieperdepiep Hoeraaaa! Theater Walhalla bestaat 15 jaar. Dat betekent al 15 jaar de mooiste voorstellingen en eigen producties, vol ontroering, humor, schoonheid, verrassing en avontuur. 15 jaar van pionier tot populaire hotspot. En al 15 jaar jou, ons lieve publiek, over de vloer. Dat gaan we vieren met een gratis toegankelijk openlucht festival voor jong en oud op het Deliplein.

Met een speciale XL editie van Tussen Kunst & Kids (o.l.v. Joris Lutz), een spetterend optreden van 4BEAT met KNALLEN en diverse verrassingsoptredens. Er is een draaimolen, een dansworkshop en nog veel meer. Feesthoedjes op en gaan!


Oproep: Wat weet jij nog?

Op 8 september aanstaande is het 15 jaar geleden dat Theater Walhalla werd geopend door de toenmalige burgemeester Ivo Opstelten. Wat is er in die tijd veel gebeurd!

In die 15 jaren bezochten duizenden mensen ons theater. Als publiek van een van de vele voorstellingen, evenementen of festivals, als wijkbewoner, theatermaker of artiest, buur, sponsor, cafégast, stemgerechtigde, of als bruilofts- of talkshowgast. Ben jij zo iemand? Die de deur plat loopt, de medewerkers bij naam kent, altijd voor één speciaal evenement komt, of toevallig één keer binnen is geweest om te plassen? Heb jij iets fijns, moois, grappigs, opvallends meegemaakt in of om Walhalla? Misschien ontmoette jij er nieuwe vrienden, werd je geïnspireerd om het roer om te gooien, pinkte je een traantje weg, of rolde je van je stoel van het lachen. Misschien struikelde jij over de lange benen van degene die nu je verloofde is of kreeg je eindelijk waardering van je schoonouders om je goede smaak? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw herinneringen, anekdotes en verhalen en zouden daar rondom ons jubileum graag aandacht aan willen besteden in deze krant en op de socials.

Dus: wil jij een leuke herinnering delen met ons die gelinkt is aan Theater Walhalla in de afgelopen 15 jaar – liefst met foto! – stuur die dan naar publiciteit@theaterwalhalla.nl.

Wanneer?


zondag 10 september 2023 / 14:00

Deliplein

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Vanachter de beslagen ruiten van verweerde havenkroeg ‘Het Bloedvergiet’ klinkt muziek, altijd livemuziek. Muzikanten en…

Sehnsucht is een nieuwe thriller-opera over zien en gezien worden. In een drang en zoektocht…

Vanachter de beslagen ruiten van verweerde havenkroeg ‘Het Bloedvergiet’ klinkt muziek, altijd livemuziek. Muzikanten en…

MAM, een ‘motherfokking’ musical, over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief