Werkplaats Walhalla Pitch

Via Zoom/Computer

De spanning stijgt in Werkplaats Walhalla! Op donderdag 10 september wordt voor de derde keer op rij de jaarlijkse Werkplaats Walhalla Pitch gehouden, ditmaal in een vernieuwde vorm: de Pitch zal dit jaar namelijk gestreamd worden voor alle thuiskijkers met een mening!

Aan het einde van de avond wordt er – uit de geselecteerde theatermakers – één winnaar gekozen door de vakjury én door u! Alle thuiskijkers krijgen dit jaar namelijk de kans om een stem uit te brengen en dus mee te beslissen met het eindoordeel. Zo bepaalt u deels zelf welke voorstelling u later kunt zien in Werkplaats Walhalla. Oh en, mensen die een kaartje hebben gekocht voor de digitale Pitch, krijgen voorrang op een kaartje als deze in Theater Walhalla daadwerkelijk wordt gespeeld. Kortom, alle reden om erbij te zijn donderdag 10 september.

De geselecteerde theatermakers van de Werkplaats Walhalla Pitch 2020 zijn bekend. De geselecteerde theatermakers zijn:

De Saturners “Absolonová”
Issam Almiski “Sorry Hamlet”
Tato Wesselo “De Leugenaar”
Sanne Smits, Jelle Hoekstra en Annelotte
van Aarst “Der Letzte Höllander”

NB: U koopt per computer één ticket om toegang te krijgen tot de livestream. Op de dag zelf zullen wij de online inlogcode – met uitgebreide instructies – op tijd versturen.

Heeft u een tegoedbon en wilt u deze voor de Pitch inzetten? Dat kan! Vul uw gegevens in het onderstaande formulier in. U krijgt uw toegangskaart in de laatste week van augustus toegestuurd. U kunt ons uiteraard ook mailen en wij zijn vanaf 1 september weer te bereiken via de telefoon (ma t/m vrij 12:00 uur – 14:00 uur)

Tegoedbon

Wanneer?


donderdag 10 september 2020 / 20:00

Vanuit Huis

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief