Wilfried de Jong – Fotostudio de Jong

Meer Theaterconcert Meer Theaterlezing

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. En heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond.

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energiek bewerking, in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal.

In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek.

De muziek wordt gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk) | Regie: Antoine Uitdehaag

Fotostudio De Jong Live, voor oog en oor.

 

 

 

Wanneer?


donderdag 27 januari 2022 / 20:30

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Muziek met verhalen. Grappige verhalen, aangrijpende verhalen uit het leven van Nol gegrepen. ‘Met het…

“Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik…

In zijn nieuwe theatershow ‘Dijkshoorn Durft’ gaat Nico op zoek naar alles wat hem gelukkig…

We zijn er nog. Maar hoe moeten we verder?  Is het einde verhaal? Als alles…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief