Winnaars Cafe Theater Festival

Meer Toneel

Twee voorstellingen voor de prijs van 1 en de kans om fris jong talent aan het werk te zien, met een drankje in uw hand.
Deze voorstellingen zijn gemaakt in en voor cafe’s in Utrecht, in het kader van het Cafe Theater Festival. De ultieme theaterontmoeting, en voor jonge makers een unieke kans om zich te presenteren en vlieguren te maken, maar ook om te gaan met de beperkingen en speciale omstandigheden van een café. Daarom spelen ze voor u in FC Walhalla, het foyercafe van Kantine Walhalla. Daar zit u goed!

Afra Ernst | Een ode aan…
In alle kwetsbaarheid deelt danseres Afra Ernst haar ervaring met misbruik. Een reis door haar hart, een vrouwelijk hart, een moederhart. Een hart dat emotioneel gestruggeld heeft met deze levenservaring en haar identiteit. In deze krachtige danssolo geeft Afra Ernst zichzelf helemaal bloot in de intieme setting van het café. Een ode aan… is een indrukwekkende dansvoorstelling begeleid door poëzie die het publiek deelgenoot maakt van een intens persoonlijk verhaal.

Over Afra Ernst
Afra Ernst, 33 jaar. Geboren in Jakarta in 1992 verhuisd naar Nederland. in 1992. Afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Theater Dans Uitvoerend. Ze werkte onder meer samen met Lina Limosani (Australian Dance Theater), STRAAT (DOX), Sine forma & IRCompany.

Theater Stap i.s.m. Ruby Kieft | Caféverschijnsels
Een café zoals zovelen. Mensen die samen komen, samen lachen, samen drinken, elkaar verhalen vertellen. Een toevallige ontmoeting naast een wekelijks ritueel, een ongemakkelijke eerste date en een rondje voor de hele zaak. De caféverschijnsels nemen het caféleven onder de loep. Een feest der herkenning en vervreemding tegelijk. Ze leren elkaar en het publiek kennen, allemaal in een doodgewoon café zoals zovelen. Alhoewel, doodgewoon…

*Over Ruby Kieft
Ruby Kieft is afgestudeerd als docerend theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Binnen en buiten de opleiding heeft ze gewerkt met acteurs met een verstandelijke beperking, studenten muziektheater, jongeren en vluchtelingen. Kieft: “Als je begint vanuit de ander, maakt het hokje ‘doelgroep’ geen verschil.”

Wanneer?


donderdag 19 november 2020 / 20:30

Foyer Cafe Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De Theatertroep duikt in de zeventiende eeuwse Britse komedie ‘Love for love’. Het drie eeuwen…

Oké, we trekken niemand voor bij Walhalla, maar op de Gestampte Meisjes zijn we toch…

Het Zuidelijk Toneel en Stefaan Van Brabandt presenteren de reprise van: MARX Vraagtekens zetten bij…

Kaatje, Tommy en Jos onderzoeken wat ze eigenlijk hebben meegemaakt toen zij de Vrije School…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief