Bezoekersinformatie

Drie locaties

Theater Walhalla heeft verschillende locaties (zie rechtsonder op deze pagina). Kijk goed op je toegangskaart op welke locatie de voorstelling speelt.

Kaarten bestellen

Je kunt het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten kopen via deze website. Na het bestellen van je kaarten krijg je die via e-mail toegestuurd. Je kunt de kaarten printen, of op je telefoon opslaan en laten zien aan de kassa.

In al onze zalen kan je zelf kiezen waar je gaat zitten. De zaal gaat ongeveer een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Voorafgaande van de voorstelling kan je altijd wat drinken.

Toegankelijkheid
Kom je in een rolstoel? Laat het ons tijdig weten via reserveringen@theaterwalhalla.nl. Er is namelijk maar een beperkt aantal rolstoelplaatsen te reserveren.

De zaal van Kantine Walhalla bevindt zich op de eerste etage en is toegankelijk met een lift. Er zijn twee mindervalidentoileten aanwezig. De toegang bestaat uit twee deuren die open kunnen (niet drempelvrij).

De zalen van de kleine Walhalla of Werkplaats Walhalla bevinden zich beide op de begane grond, en zijn enigszins toegankelijk voor rolstoelen. In deze twee zalen wordt de rolstoel naast de bestaande tribune geplaatst; er is helaas geen mindervalidentoilet aanwezig. De toegangen zijn niet drempelvrij.

Slechthorenden
Heel af en toe hebben wij een voorstelling met een gebarentolk. Houdt u daarvoor onze website in de gaten.

Slechtzienden
Brengt u een schrijftolk mee? Laat dit ons dan weten via reserveringen@theaterwalhalla.nl zodat wij een plaats voor hen kunnen vrijhouden.

Cadeaukaarten
Wil je je tickets betalen met een Theater Walhalla Kadobon, Podium Cadeaukaart, Nationale Kunst & Cultuurkaart of Theater & Musical Beleving Nr 1, stuur dan een e-mail (incl. pasnummer) naar: reserveringen@theaterwalhalla.nl

Kortingspassen
Ben jij onder de 26 jaar oud? Dan kan je op de dag van de voorstelling een kaartje kopen voor maar € 10. Bestel je ticket via de website (op de dag zelf) of koop je kaartje aan de kassa. Zorg dat je legitimatie bij je hebt waaruit je leeftijd blijkt als je de voorstelling bezoekt. (NB: Geldt niet voor diner-voorstellingen).

Houders van een We Are Public pas kunnen een kaartje boeken voor een geselecteerd aantal voorstellingen. Zij krijgen dan gratis toegang. Reserveren kan via e-mail, telefoon en aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Vergeet niet je pasnummer te vermelden. Zo lang de voorraad strekt. Bekijk het aanbod hier.

Houders van een Podiumpas kunnen ook een gratis kaartje boeken voor elke reguliere voorstelling (mits niet uitverkocht). Let op! Dinershows, combitickets met eten en concerten ism Rotown vallen buiten ons reguliere aanbod. Reserveren kan vanaf een maand van te voren via e-mail, telefoon en aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Vergeet niet je Podiumpasnummer te mailen.

Reserveren

Heb je vragen over kaartverkoop, neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Je kunt een voicemail achterlaten, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.
T: 010-2152134
E: reserveringen@theaterwalhalla.nl

Kaartverkoop door derden
Soms worden via andere ticketaanbieders entreekaarten voor Walhalla tegen een abnormaal hoog tarief aangeboden. Koop je kaarten alleen via de website van Theater Walhalla om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt. Ook is het veilig om via TicketSwap uw kaarten te (ver)kopen.

 


Neem contact op met ons
Bel 010 – 215 21 34  en spreek je bericht in.

Of mail ons:
info@theaterwalhalla.nl: voor algemene vragen
reserveringen@theaterwalhalla.nl: voor vragen over kaartverkoop
verhuur@theaterwalhalla.nl: voor vragen over zaalhuur.

 

Bereikbaarheid

Alle locaties van Theater Walhalla zijn goed te bereiken met het openbaarvervoer.

De metrohaltes Rijnhaven en Wilhelminakade zijn op 10 minuten lopen afstand. Tevens is er een op- en afstapplaats van de Rotterdamse Watertaxi op enkele meters van de ingang van Kantine Walhalla. Steigerlocatie 50 Fenix/Walhalla genaamd.

Parkeren kan in de parkeergarage Q-park Fenix aan de Veerlaan of in de wijk Katendrecht. Overal geldt betaald parkeren.

Stuur ons een bericht

  • Beste Walhalla,

  • Groetjes,
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kleine Walhalla

Kantine Walhalla

Werkplaats Walhalla


Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief