Huisregels

Deze huisregels gelden voor alle zalen van Theater Walhalla.

  • Aanvangstijd
   De deur gaat ongeveer een half uur voor aanvang open en de voorstelling start op de precieze aanvangstijd. Houdt u hier a.u.b. rekening mee (houdt u a.u.b. ook rekening met de parkeerdrukte).
  • Mobiele telefoon
   Zorg er voor dat uw mobiele telefoon de voorstelling niet stoort (zet deze uit of op stil).
  • Filmen en Fotograferen
   Zonder toestemming is het niet toegestaan te filmen of te fotograferen. Het is storend voor de andere bezoekers en toont weinig respect voor de artiest. Mocht dit opgemerkt worden door een medewerker van Theater Walhalla, kan deze u vragen de zaal te verlaten. Er kan door de organisatie of artiest filmopnames worden gemaakt. Indien u niet in beeld wilt komen, dient u dit vooraf schriftelijk kenbaar te maken. Theater Walhalla behoudt het recht tot het maken en gebruiken van foto’s en filmopnames.
  • Consumpties
   Zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden.
  • Aansprakelijkheid
   De directie is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw eigendommen. Theater Walhalla heeft een onbewaakte garderobe, het gebruik hiervan is op eigen risico.
  • Toegangskaarten
   Voor alle voorstellingen geldt dat bezoekers in de zaal in het bezit moeten zijn van een geldig entree bewijs ; deze regel is van toepassing voor alle leeftijden. Wanneer u te laat aankomt kan het zijn dat u de toegang tot de voorstelling wordt geweigerd.
  • Mindervaliden
   Onze theaterzaal heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplek dan adviseren wij u dit bij de aanschaf van het ticket aan te geven. Dit kan door te bellen met de kassa-lijn.
  • Huisdieren
   Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Roken
   Roken is in Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Werkplaats Walhalla niet toegestaan.
  • AVG
   Uw persoonlijke gegevens worden o.a. gebruikt voor onderzoeks- en statistische doeleinden, door bijv. Rotterdam Festivals. Zij kunnen door anonieme, statistische gegevens te verwerken ons meer inzicht geven over ons publiek. Die gegevens zijn niet tot natuurlijke personen herleidbaar. De onderzoeksresultaten gebruiken we richting subsidiegevers en als input voor ons programmerings- en marketingbeleid.

 

Aanvullende huisregels i.v.m. Corona

Theater Walhalla volgt de richtlijnen van de Gemeente Rotterdam en het RIVM. 

Alle kaarten worden op voorhand gekocht via de website, via reserveringen@theaterwalhalla.nl

  • CoronaCheck (t/m 24 februari 2022)
   Vanaf september 2021 krijgt u toegang tot de voorstelling met een geldig toegangsbewijs, een coronatoegangsbewijs en uw ID-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Voor een coronatoegangsbewijs kunt u de CoronaCheck App downloaden op uw telefoon. U vindt de app in de App Store of Google Play Store. Heeft u geen smartphone of wilt u geen gebruik maken van de app? Dan kunt u via CoronaCheck.nl een coronabewijs printen. Bij binnenkomst zal dan uw persoonlijke QR-code worden gescand en gecontroleerd met uw ID-bewijs.
   NB: Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs of ID-bewijs te tonen.
   NB2: Een zelftest is geen geldig bewijs voor ons.
   NB3: Een testen voor toegang is uiterlijk 24 uur geldig.

   Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen 

   Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl 

  • Geen anderhalve meter / geen mondkapje
   Omdat we werken met CoronaCheck, hoeft u binnen geen anderhalve meter afstand te houden. U hoeft ook geen mondkapje te dragen.
  • Drankjes
   Drankjes kunt u voorafgaand aan de voorstelling kopen in ons Foyer Café. Pin only!
  • Retourbeleid
   Tot twee weken voorafgaande aan de voorstelling kunt u aangeven uw kaarten te willen retourneren. Heeft u kaarten voor een voorstelling die binnen twee weken gaat plaatsvinden, kunnen wij proberen de kaarten door te verkopen aan de wachtlijst, indien de voorstelling is uitverkocht en er een wachtlijst actief is. Mocht dit lukken, kunnen wij u het bedrag terugstorten. Een andere optie is dat u de kaarten doorgeeft aan een vriend(in), of kennis of aanbieden via TicketSwap.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief