Huisregels

Deze huisregels gelden voor alle zalen van Theater Walhalla.

  • Aanvangstijd
   De deur gaat ongeveer een half uur voor aanvang open en de voorstelling start op de precieze aanvangstijd. Houd hier a.j.b. rekening mee (ook met parkeerdrukte).
  • Mobiele telefoon
   Zorg ervoor dat je mobiele telefoon de voorstelling niet stoort (zet deze uit of op stil).
  • Filmen en Fotograferen
   Zonder toestemming is het niet toegestaan te filmen of te fotograferen. Het is storend voor de andere bezoekers en toont weinig respect voor de artiest. Mocht dit opgemerkt worden door een medewerker van Theater Walhalla, kan deze je vragen de zaal te verlaten. Er kan door de organisatie of artiest filmopnames worden gemaakt. Indien je niet in beeld wilt komen, laat dit ons dan van tevoren weten. Theater Walhalla behoudt het recht tot het maken en gebruiken van foto’s en filmopnames.
  • Consumpties
   Zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden.
  • Aansprakelijkheid
   De directie is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan je eigendommen. Theater Walhalla heeft een onbewaakte garderobe, het gebruik hiervan is op eigen risico.
  • Toegangskaarten
   Voor alle voorstellingen geldt dat bezoekers in de zaal in het bezit moeten zijn van een geldig entreebewijs ; deze regel is van toepassing voor alle leeftijden vanaf 2 jaar. Wanneer je te laat aankomt kan het zijn dat je de toegang tot de voorstelling wordt geweigerd.
  • Mindervaliden
   Onze theaterzaal heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wil je gebruik maken van een rolstoelplek dan adviseren wij om dit direct na de aanschaf van het ticket te mailen via reserveringen@theaterwalhalla.nl of te bellen met de kassa-lijn.
  • Huisdieren
   Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Roken
   Roken is in Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Werkplaats Walhalla niet toegestaan.
  • AVG
   Uw persoonlijke gegevens worden o.a. gebruikt voor onderzoeks- en statistische doeleinden, door bijv. Rotterdam Festivals. Zij kunnen door anonieme, statistische gegevens te verwerken ons meer inzicht geven over ons publiek. Die gegevens zijn niet tot natuurlijke personen herleidbaar. De onderzoeksresultaten gebruiken we richting subsidiegevers en als input voor ons programmerings- en marketingbeleid.
   • Retourbeleid
    Tot twee weken voorafgaande aan de voorstelling kan je aangeven je kaarten te willen retourneren.
    Heb je kaarten voor een voorstelling die binnen twee weken gaat plaatsvinden, kunnen wij proberen de kaarten door te verkopen aan de wachtlijst (indien de voorstelling is uitverkocht en er een wachtlijst actief is). Een andere optie is dat u de kaarten doorgeeft aan een vriend(in), of kennis of aanbieden via TicketSwap.

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief