AMOR FATI

Thuis te beleven wanneer u wilt!

Meer Kleinkunst Meer Theaterconcert Meer Toneel

‘Dat wat je niet kunt veranderen moet je accepteren, maar dat wat je niet kunt accepteren moet je veranderen’, bedachten Flip Noorman en Arlon Luijten tijdens het maakproces van AMOR FATI, de beoogde kerstproductie van 2020 voor Theater Walhalla. Geïnspireerd op Nietzsche’s beroemde uitspraak, Heb het Lot Lief,  laten de makers in een spectaculaire, theatrale thuisbeleving en game ineen zien hoe je dat doet. Een muziektheatervoorstelling die je aan het denken zet, maar bovenal dient als troostmis. Precies wat we nu allemaal hard nodig hebben.

In AMOR FATI belooft Flip Noorman ons verhalen en liederen van troost. Bijgestaan door een bont gezelschap van acteurs, zangers, poppenspelers en muzikanten vertoond in een digitale omgeving dringt het langzaam door dat deze troost tanden heeft en niet bang is om van zich af te bijten. Terug naar normaal? Hoe normaal was dat eigenlijk?

Het nieuwe lot dwong ook Werkplaats Walhalla nieuwe vormen van theater maken op te zoeken. Samen met Arlon Luijten en Flip Noorman heeft Werkplaats Walhalla haar traditionele kerstvoorstelling omgetoverd tot een geheel nieuw concept. AMOR FATI wordt een theatrale thuisbeleving die zich begeeft op het snijvlak van een online game, een spectaculaire theaterregistratie en uitdagende, fysieke en mentale opdrachten met waanzinnig goede muziek. In samenwerking met studenten van de HKU Games en Interactie zal er een digitale omgeving gecreëerd worden waar het publiek van AMOR FATI spelenderwijs gestimuleerd wordt de voorstelling zelf door te lopen en het moraal te ontdekken. Scènes uit de voorstelling worden digitaal nagebouwd en ondersteund door verschillende games.

Kaartkopers krijgen ieder een persoonlijke code en worden uitgenodigd de digitale omgeving van AMOR FATI toe te treden. Het ‘parcour’ is geheel on demand en kan doorgelopen worden wanneer het publiek zelf wilt. Kaarten zijn slechts € 10,- per stuk en uitsluitend te koop via theaterwalhalla.nl

NB: AMOR FATI is een theatrale thuisbeleving. Kaartkopers ontvangen een persoonlijke inlogcode en kunnen de voorstelling op een zelf gekozen moment bekijken. Zodra de omgeving online gaat, krijgt u een uitleg met instructies per mail toegestuurd. Let op! De voorstelling is dus niet alleen op 24 december te bekijken.

Tekst, liedteksten en muziek: Flip Noorman | Regie: Arlon Luijten | Spel: Flip Noorman, Harriët Stroet, Alexander Brouwer, Sky Lemmer | Tekstadvies: Maria Goos | Choreografie: Jasper van Luijk | Arrangementen: Thierry Castel |  Muziek: Flip Noorman, Joost Wesseling, Jorn ten Hoopen, Thierry Castel | Decor: Jan Neggers | Kostuums: Isabel Shulz | Fotografie/beeld: Lenny Oosterwijk | Camera + edit: Korrel Film | Game/digitale omgeving: Mark Meerssman, Laura Treurniet, Lorenzo Harteman, Manon Blanke, Marciano Sordam,Nikita Materman onder leiding van Sytze Schalk.

Mede mogelijk gemaakt door:


Met dank aan: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Theater Rotterdam.

Wanneer?


donderdag 24 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

vrijdag 25 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

zaterdag 26 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

zondag 27 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

Uitverkocht
maandag 28 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

Uitverkocht
dinsdag 29 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

woensdag 30 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

donderdag 31 december 2020 / 20:30

Vanuit Huis

vrijdag 1 januari 2021 / 20:30

Vanuit Huis

zaterdag 2 januari 2021 / 20:30

Vanuit Huis

zondag 3 januari 2021 / 20:30

Vanuit Huis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Welkom in het Theater Café Walhalla. Op 1,5 meter afstand genieten van theater, het kan!…

Welkom in het Theater Café Walhalla. Op 1,5 meter afstand genieten van theater, het kan!…

Welkom in het Theater Café Walhalla. Op 1,5 meter afstand genieten van theater, het kan!…

Welkom in het Theater Café Walhalla. Op 1,5 meter afstand genieten van theater, het kan!…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief