Cafe Theater Festival

Meer Festival

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart nemen Walhalla en het CTF samen Rotterdam over voor de eerste editie van het Café Theater Festival Rotterdam!

Dit bijzondere festival haalt drempels weg, brengt de podiumkunsten heel dicht naar je toe, en geeft nieuwe makers een belangrijk podium. Podiumkunsten en de horeca worden vermengt tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur.

Tien horecazaken in Rotterdam vormen op deze dagen het decor van korte voorstellingen van makers uit verschillende discipline. Houd de komende tijd dit event en de social media kanalen van het Café Theater Festival en Theater Walhalla in de gaten voor meer informatie.

Kaarten reserveren voor het festival is niet mogelijk. Het CTF werkt met vrije inloop en ‘Pay What You Can’ achteraf. Bezoekers betalen dus naar draagkracht, na afloop van de voorstelling 4, 7 of 10 euro. 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Sehnsucht is een nieuwe thriller-opera over zien en gezien worden. In een drang en zoektocht…

MAM, een ‘motherfokking’ musical, over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in…

Sehnsucht is een nieuwe thriller-opera over zien en gezien worden. In een drang en zoektocht…

Vanachter de beslagen ruiten van verweerde havenkroeg ‘Het Bloedvergiet’ klinkt muziek, altijd livemuziek. Muzikanten en…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief