Echt Gebeurd: Lang Verhaal Kort

Kom jouw verhaal vertellen

Meer Talkshow

Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie van Echt Gebeurd plaats, een heuse storyslam.

Thema van de avond is Strijd. 

Stel je voor, je zit aan de bar en ineens begint de vrouw naast je een geweldig verhaal te vertellen. Het halve café valt stil en luistert geboeid hoe het afloopt.
Op 4 oktober brengt Echt Gebeurd een kleine ode aan het waargebeurde verhaal en jij kunt daar onderdeel van zijn! Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie plaats, een heuse storyslam: heb je een verhaal bij het thema strijd en wil je dat graag vertellen, schrijf dan je naam op een briefje, gooi ‘m in de hoge hoed en misschien vertel jij wel jouw verhaal op het podium van Walhalla!

Presentatie: Rayen Panday


Over Echt Gebeurd
In de herfst van 2008 werd de eerste Echt Gebeurd georganiseerd in de Amsterdamse comedyclub Toomler. Inmiddels zijn er ook al edities van Echt Gebeurd geweest op Lowlands, Crossing Border, Into the Great Wide Open, het IDFA en Theater Walhalla in Rotterdam, Echt Gebeurd-gala’s in De Kleine Komedie en er was een tour langs vijf grote Nederlandse theaters.
Echt Gebeurd is een maandelijkse verhalenmiddag en een wekelijkse podcast. Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Ook leest er elke maand iemand voor uit het dagboek dat zij/hij bijhield als puber.
De redactie van Echt Gebeurd bestaat uit Paulien Cornelisse, Micha Wertheim, Arianne Hinz en Renette Kwakkenbos en Tom van Rooijen.

Beluister Echt Gebeurd de podcast

Wanneer?


woensdag 4 oktober 2023 / 20:00

Foyer Cafe Walhalla

Uitverkocht

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie van Echt Gebeurd plaats, een heuse storyslam.…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door Wat zou een beroemde tv-kok serveren…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief