Mattheus Passie

Jan Rot, Job Hubatka, Sharon Kips

Meer Theaterconcert

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek, de Mattheus Passie, vertolkt in een Nederlandse hertaling van Jan Rot. Een gedurfde en verfrissende bewerking, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten.

Jan Rot vertelt op indrukwekkende wijze het verhaal van de evangelist. Zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en arias van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening. De muziek wordt verzorgd door het orkest Tango Extremo.

Kips verwierf vooral bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor. Sindsdien is zij een veelgevraagd artiest in met name de Nederlandse gospelscene.

Bariton Job Hubatka soleerde eerder in opera’s van Salieri, Donizetti en Rossini in binnen- en buitenland. Naast klassiek en barok heeft ook de hedendaagse muziek zijn grote interesse. Verder soleert hij regelmatig in de bekende en minder bekende oratoria bij o.a. De Nederlandse Opera.

***************************************************

Tip: na afloop kunt u heerlijk eten in het Foyer Café van Kantine Walhalla. Daar serveert onze chef-kok een 2-gangenmenu voor maar € 15. Kijk hier wat voor lentelekkers de pot schaft en reserveer meteen uw tafeltje.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Cut the Wire. Zo heet zijn vierde plaat. En weer maakt hij zich los van…

Country / soul uit Portland, Oregon. The Delines bestaat, naast frontvrouw Amy Boone, uit onder…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

"In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief