Tussen Kunst en Kids

Meer Jeugd

Tussen Kunst en Kids is een oergezellige theatertalkshow voor nieuwsgierige kinderen vanaf 7 jaar en de hele familie. Joris Lutz en zijn sidekick onderzoeken, dansen, zingen en lachen. Samen met onze live-band en met jou!

Bij ons zie je kunst in alle vormen; groots en klein, oud en nieuw, altijd te gek en inspirerend. Elke show is weer helemaal anders. Weet jij veel over muziek, theater, dans en schilderijen, of wil je er meer over leren? Kom dan naar de talkshow, doe mee aan de quiz en wie weet win jij een mooie prijs!

Vanaf 14.30 uur gaat het Foyer Café open. De show is gratis, je kunt gewoon binnenlopen en ergens gaan zitten. Om 15.00 uur gaan we van start. Stilzitten is niet verplicht. Let op! Trek jullie jassen aan! Deze te gekke middag eindigt in ons productiehuis, Werkplaats Walhalla (Tolhuisstraat 105). Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf ons Foyer Café!

Eén van onze sidekicks Damisha heeft samen met Open Rotterdam een reportage gemaakt van één van onze shows:

En onze Facebookpagina.

KINDERFEESTJE IDEE!
Waar is het feestje… Hier is het feestje… Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en nog op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Kom dan met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de tofste kindertalkshow Tussen Kunst en Kids. Helemaal gratis!

WIL JE ZELF OOK EEN KEER OP HET PODIUM STAAN?
Ben je 8+ en wil je een keer de show presenteren met Joris Lutz? Of wil je komen optreden of vertellen over je hobby? Neem contact op met Marion door te mailen naar marion@theaterwalhalla.nl

Foto’s: Petra Groenenboom en Nina en Wouter Tulp.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief