Tussen Kunst en Kids

Meer Jeugd

Tussen Kunst en Kids is een oergezellige theatertalkshow voor nieuwsgierige kinderen vanaf 7 jaar en de hele familie. Joris Lutz en zijn sidekick Inne onderzoeken, dansen, zingen en lachen. Samen met onze live-band en met jou! In de show van 19 januari gaan we dansen met de SKVR, de kinderen van OBS De Schalm zijn te gast, leert schrijver Gino van Weenen ons met een bijzondere blik naar Rotterdam te kijken en gaan we samen met hem op zoek naar de nieuwe jeugd stadsdichter. En we hebben natuurlijk een nieuwe kunstzinnige vlog, een quiz, lekker eten en heel veel muziek!

Zondag in Theater kindertalkshow Tussen Kunst en Kids!

Zondagmiddag hebben we weer een te gek programma bij kindertalkshow Tussen Kunst en Kids: Schrijver Gino van Weenen is op zoek naar een jeugd stadsdichter in Rotterdam! Presentator Joris Lutz en sidekick Inne willen hier alles over weten. Daarna blijven we niet stilzitten. We schuiven de stoelen aan de kant. De Dansmakers van de SKVR geven namelijk een kijkje in een repetitie voor hun nieuwe voorstelling. Misschien kunnen ze Joris en het publiek ook nog iets leren? Wist je dat er een soort bibliotheek voor schilderijen bestaat? Je ziet het in de nieuwe vlog. En de leerlingen van Obs de Schalm betreden het podium. Bovendien hebben we weer heerlijke livemuziek en de quiz met een superprijs! Zondag om 15.00 uur in FC Walhalla, Veerlaan 11. Op Katendrecht. Gratis! Jij bent uitgenodigd!

Geplaatst door Tussen Kunst en Kids op Donderdag 16 januari 2020

Bij ons zie je kunst in alle vormen; groots en klein, oud en nieuw, altijd te gek en inspirerend. Elke show is weer helemaal anders. Weet jij veel over muziek, theater, dans en schilderijen, of wil je er meer over leren? Kom dan naar de talkshow, doe mee aan de quiz en wie weet win jij een mooie prijs!

Vanaf 14.30 uur gaat het Foyer Café open. De show is gratis, je kunt gewoon binnenlopen en ergens gaan zitten. Om 15.00 uur gaan we van start. Stilzitten is niet verplicht.

Eén van onze sidekicks Damisha heeft samen met Open Rotterdam een reportage gemaakt van één van onze shows:

En onze Facebookpagina.

KINDERFEESTJE IDEE!
Waar is het feestje… Hier is het feestje… Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en nog op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Kom dan met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de tofste kindertalkshow Tussen Kunst en Kids. Helemaal gratis!

WIL JE ZELF OOK EEN KEER OP HET PODIUM STAAN?
Ben je 10+ en wil je een keer de show presenteren met Joris Lutz? Of ben je 8+ en wil je komen optreden of vertellen over je hobby? Neem contact op met Marion door te mailen naar marion@theaterwalhalla.nl

Foto’s: Petra Groenenboom en Nina en Wouter Tulp.

Wanneer?


zondag 8 maart 2020 / 15:00

FC Walhalla

Gratis
zondag 26 april 2020 / 15:00

FC Walhalla

Gratis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor…

Voorafgaand aan elke 8+ voorstelling kunt u met uw kind(eren) eten in het Foyer Café…

Denk je ook wel eens: Wie is er nou gek? En wie is dan zogenaamd…

De vader van X en Y (Xantippe en Ysbrandt) was een uitvinder met een missie:…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief