Tussen Kunst & Kids

Kindertalkshow Tussen Kunst en Kids

Meer Jeugd

Ook dit seizoen hebben we wegens groot succes de wervelende, oergezellige talkshow Tussen Kunst en Kids voor kinderen. Joris Lutz en zijn sidekick uit groep 7 of 8, praten, eten, dansen, zingen, en lachen. Met anti-verveeltips, een lievelingsboek, optredens, reportages, een quiz met mooie prijzen en in iedere show een kunstenaar waarvan je zeker weten op het puntje van je stoel gaat zitten. Op 10 maart komt Linda Post van TTOTT Design. Van de oude traptreden van de Maastunnel heeft zij tuinbankjes gemaakt en van oud materiaal van de Willemsbrug felrode lampen! Hoe is ze op dit idee gekomen? Ook gaan we snoepen met Tante Toos Suikerloos! En we hebben natuurlijk heel veel live-muziek met onze huisband Pencil 27. Kom gratis naar de talkshow en laat je inspireren!

Oh ja, en als je zin hebt om met je ouders te blijven eten, dat kan! Na afloop kun je in FC Walhalla een hoofd- en nagerecht nuttigen voor maar € 15. Het menu van vandaag vind je hier. Graag even vooraf kaarten kopen!

We komen er weer aan!

Op 7 oktober zijn we er weer met een gloednieuwe Tussen Kunst en Kids! Joris en sidekick Mette gaan een nieuwe hobby (onder)zoeken, samen met het publiek lekker eten, en waar is vlogger Robbe nu weer naartoe geweest? En welke superstoere kunstenaar komt voor ons optreden? En oh ja, we hebben ook nog een spiksplinternieuwe huisband! Spannend!! Neem 7 oktober je hele klas mee naar Kantine Walhalla, Veerlaan 11. Om 15.00 uur beginnen we!

Geplaatst door Tussen Kunst en Kids op Dinsdag 25 september 2018

 

Afgelopen seizoen hadden we Open Rotterdam te gast. Samen met onze supersidekick Damisha maakten zij een flitsende reportage van één van de shows:

KINDERFEESTJE IDEE!
Waar is het feestje… Hier is het feestje… Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en zijn jullie nog op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Kom dan met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de tofste kindertalkshow Tussen Kunst en Kids. Helemaal gratis!

PODIUM
Wil je zelf op het podium staan om te vertellen over je lievelingsboek of hobby, of wil je helpen bij het koken? Neem contact op met Marion door te mailen naar marion@theaterwalhalla.nl 

 

Wanneer?


zondag 10 maart 2019 / 15:00

FC Walhalla

Gratis
zondag 14 april 2019 / 15:00

FC Walhalla

Gratis
zondag 19 mei 2019 / 15:00

FC Walhalla

Gratis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

NAAR HET BEKENDE BOEK VAN JULIA DONALDSON & AXEL SCHEFFLER Hij heeft oranje ogen, een…

NAAR HET BEKENDE BOEK VAN JULIA DONALDSON & AXEL SCHEFFLER Hij heeft oranje ogen, een…

Kom je na afloop van de voorstelling De Gruffalo je buikje rond eten? Wij bakken…

Het geheim van het bos....Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Hoor…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief