Tussen Kunst & Kids

Kindertalkshow Tussen Kunst en Kids

Meer Jeugd

Ook dit seizoen hebben we wegens groot succes de wervelende, oergezellige talkshow Tussen Kunst en Kids voor kinderen. Joris Lutz en zijn sidekick uit groep 7 of 8, praten, eten, dansen, zingen, en lachen. Met anti-verveeltips, een lievelingsboek, optredens, reportages, een quiz met mooie prijzen en in iedere show een kunstenaar waarvan je zeker weten op het puntje van je stoel gaat zitten. En we hebben natuurlijk heel veel live-muziek met onze huisband Pencil 27.

Kom gratis naar de talkshow en laat je inspireren!

***************************************************

Tip: na afloop kunt u met het hele gezin heerlijk eten in het Foyer Café van Kantine Walhalla. Daar serveert onze chef-kok een 2-gangenmenu voor maar € 15. Kijk hier wat voor lekkers de pot schaft en reserveer meteen uw tafeltje.

 

We komen er weer aan!

Op 7 oktober zijn we er weer met een gloednieuwe Tussen Kunst en Kids! Joris en sidekick Mette gaan een nieuwe hobby (onder)zoeken, samen met het publiek lekker eten, en waar is vlogger Robbe nu weer naartoe geweest? En welke superstoere kunstenaar komt voor ons optreden? En oh ja, we hebben ook nog een spiksplinternieuwe huisband! Spannend!! Neem 7 oktober je hele klas mee naar Kantine Walhalla, Veerlaan 11. Om 15.00 uur beginnen we!

Geplaatst door Tussen Kunst en Kids op Dinsdag 25 september 2018

 

Afgelopen seizoen hadden we Open Rotterdam te gast. Samen met onze supersidekick Damisha maakten zij een flitsende reportage van één van de shows:

KINDERFEESTJE IDEE!
Waar is het feestje… Hier is het feestje… Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en zijn jullie nog op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Kom dan met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de tofste kindertalkshow Tussen Kunst en Kids. Helemaal gratis!

PODIUM
Wil je zelf op het podium staan om te vertellen over je lievelingsboek of hobby, of wil je helpen bij het koken? Neem contact op met Marion door te mailen naar marion@theaterwalhalla.nl 

 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Het Bangedierenbos Voor iedereen die wel eens bang is om bang te zijn Lena wil…

De winnaar van het Café Theater Festival 2019 Jeugdprijs treed deze ochtend op in het…

  Voorafgaand aan elke 8+ voorstelling kunt u met uw kind(eren) eten in FC Walhalla.…

Een muzikale, cabareteske, grappige en ontroerende voorstelling over hoe iets kleins hele grote gevolgen kan…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief