Vincent Bijlo (livestream*)

Anders

Meer Cabaret

Vincent Bijlo gaat het nu eens heel anders doen in Anders. Hij vindt dat er al zo ontzettend veel van hetzelfde is. Al die grapjes over al die huis-, tuin- en keukendingetjes, dat moet echt anders.

Anders gaat over de wereld, onze wereld, die we nu toch eens echt anders moeten gaan inrichten. Tot dat inzicht kwam Bijlo toen hij als gevolg van de Coronacrisis opgehokt zat als een vrije uitloophaan tijdens de kippengriep. Hij vloog tegen de muren op, ramde op zijn piano, zong woedende liederen en hield tirades tegen zijn gordijnen. Die tirades, die liederen en dat geram zul je horen, in Anders.

Maar anders dan je misschien denkt, wordt Anders eens geen drammerige, vingerwijzerige show, nee zeg, Bijlo zou niet durven! Het is immers de humor die onze wereld redden kan. Want, o, wat neemt de mens zichzelf bloedserieus. Zing, lach en kom naar Anders. Want anders…

* NB: de voorstelling zal worden gestreamd via Vimeo. U hoeft hiervoor niets te installeren, uw camera wordt niet gebruikt en kunt het beeld gemakkelijk casten naar uw smart tv.

Wanneer?


woensdag 3 maart 2021 / 19:00

Vanuit Huis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Vincent Bijlo gaat het nu eens heel anders doen in Anders. Hij vindt dat er…

Vlees, vis, wal én schip: Andries Tunru wil alles tegelijk. Rust én ruimte. Hollen én…

Vlees, vis, wal én schip: Andries Tunru wil alles tegelijk. Rust én ruimte. Hollen én…

Dé Try Out avond voor Cabaret & Kleinkunst! Cabaretiers proberen hun nieuwe grappen uit en…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief